esra1907 Tamam ay inşallah sağ sağlım kucağımıza alırız canım. Erken haftalarda korkuyorum küveze girer diye gerçi ciğer geliştirici vuruldu kilosu da Pazartesi günü 1950 di inşallah yarım kilo daha alır
Slm Bende 35 te vuruldum 39 a girdik henüz doğum olmadı bekliyoruz doğumun onunla alakası yok rahat ol 🤙
Duru32_ R_abia geçen hafta kanamayla hastaneye gittim. Serklaj yapıldı. Kanama devam ediyor. Açılmada var. Sadece dikiş tutuyormuş. 20+5 im. Hastanede yatıyorum. Umudumu kaybediyorum 😞
R_abia Duru32_ benimde öyle sadece dikiş tutuyor su kesesi dayanmış dikişe. Niye kaybediyon umudunu bak ben 5 haftadır çok şükür dayandı bana bu haftları görebilceğimi bile söylemediler ama biz inandık kızımla dayanicaz inşallah umudunu kaybetme sende 🙏🏻
Duru32_ R_abia inşallah canım . Benimde kız. Ben biraz negatifim galiba.sen hastanede mi yattın. Benim 11 yıl sonra olan bebek en azından 8 hafta dayansak
R_abia Duru32_ mucizen olcak o senin dayancak annesi sen iyi olki bebeğinde iyi olsun bol bol sabır ve dua başka çaremiz yok 🥰 ben 2 gün hastanede yattım 1 aydırda evde yatıyorum
CicekGirayBysl esra1907 hastane de de direk yuttum patlatmadılar. HastAnede yatarken ilk gün 6 saatte verdiler sonraki gün 4 saatte bir Eve geldim hala 4 saatte bir içiyorum. İlaçta bitmek üzere yarın tam alamayacağım sanırım. Salı da kontrol var devam derlerse yazdırırım ilacı. Ama artık haftamız büyüyor belki içme der 35+3 olduk
berjerdekikaolikalev esra1907 35. Haftamda oldum 36.haftamın sonundda doğurdum ama benim ebirçok sebep vardı, sancılarım durmuştu ama suyum azaldı kanda enfeksiyonum vardı antibiyotiklere rağmen kesinlikle geçmedi bebeği riske atmamak için sezaryenle doğurdum
Symgmnr berjerdekikaolikalev sezeryan doğumda bebeğe geçmiyor değil mi canım benim de idrar yolu enfeksiyonum var ben de ondan dolayı yattım hastanede sancı yapıyordu. Normal doğumda bebeğe mi geçiyor
berjerdekikaolikalev Symgmnr Benim omurgamdan ameliyatım var diye sezaryen oldum canım. Yoksa enfeksiton kanımda çıktı o yüzden bebek için tehlike arz ediyordu