esra1907 Arkadaşlar 31+5 olduk oğlumun gelişimi çok şükür 1 hafta önden gidiyor, dün gece kasılmalarım çıktı nst de serumla durdurdular bugün çıktık hastaneden. Erken doğum olacak diye ciğer geliştirici vurdular. Bu iğneden ne zaman sonra doğum yaptınız?
Beyazlale esra1907 bende sali gunu oldum en son dozu igneyle erken dogumun alakasi oldugunu sanmiyorum dayanicaklar insallah 🙏😊
Tamam esra1907 Tam 32 haftadayken 1 ve 2 temmuz’da vuruldum.şuan 33+6’yız.En erken 1 ağustos’ta diye planlıyoruz doktorumla
Duru32_ R_abia 23 de yapılıyor mu. Bende düşük riskinden yatıyorum. Doktor 26. Hafta dedi ciğer geliştirici için
esra1907 CicekGirayBysl bakalım bizde aynı durumdayız ben 36 yı görmek istiyorum inşallah rabbim nasip eder
CicekGirayBysl esra1907 inşallah canım aynı durumu yaşıyorum. Sancı kesici ilaçta alıyorum ama bakalım sabırsız bebecikler durmuyorlar 😁
esra1907 Beyazlale dün ilk dozu bugün de ikinciyi vuruldum bende onunla bir alakası olmadığını düşünüyorum 🤷🏼♀️
Beyazlale esra1907 varsada biz oyle dusunmeyelim kendi kendimizi motive edelim insallah hedef en az 34 35 😊
Beyazlale esra1907 ama benim hareketleri bayaga azaldi eger sende hissedersen rndiselenme gerci nornaldede cok hareketli degil di ama sadece arada orda oldugunu hissettiriyor okadar oda duzelir insallah
esra1907 Beyazlale benim oğlum hareketli çok şükür azalma olmadı bakalım ilerleyen günlerde de olmaz inşallah canım
R_abia Duru32_ rahim ağzı 13 mm düşmüştü 3 cm açılma vardı ve bebeğin su kesesi sarkmıştı artık acil serklaj oldum dikişliyim yani şuan sürekli yatıyorum lavoba harici kalkmıyorum senin açılman nekadar neden serklaj yapmadılar ?
esra1907 Tamam ay inşallah sağ sağlım kucağımıza alırız canım. Erken haftalarda korkuyorum küveze girer diye gerçi ciğer geliştirici vuruldu kilosu da Pazartesi günü 1950 di inşallah yarım kilo daha alır
esra1907 CicekGirayBysl ben bugün 4 saatte bir akıcakmışım yarın 6 Saatte bir. Sen nasıl kullanıyorsun onu canım suyla mı yoksa hastanede patlatıp ağzıma sıktılar bende öyle yaptım etkisi daha çabukmuş
Duru32_ R_abia geçen hafta kanamayla hastaneye gittim. Serklaj yapıldı. Kanama devam ediyor. Açılmada var. Sadece dikiş tutuyormuş. 20+5 im. Hastanede yatıyorum. Umudumu kaybediyorum 😞
CicekGirayBysl esra1907 hastane de de direk yuttum patlatmadılar. HastAnede yatarken ilk gün 6 saatte verdiler sonraki gün 4 saatte bir Eve geldim hala 4 saatte bir içiyorum. İlaçta bitmek üzere yarın tam alamayacağım sanırım. Salı da kontrol var devam derlerse yazdırırım ilacı. Ama artık haftamız büyüyor belki içme der 35+3 olduk