Annecan Gulsah7171 36 damı geldi bebiş maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲 Darısı başımıza :)
sydtns Gulsah7171 bugğn gördüğüm içimi rahatlatan en gğzel yorum oldu hikayenizi bekliyorum benimde oğlumda 2 hafta karın gerliği var 36. Haftaya girecez 34 le uyumlu 2300 g
Gulsah7171 Rabiaibrahim0803 kızım oldu. 37+2haftalıktı ama 34 görünüyordu geriden geliyordu 2580 gr 47 cm doğdu canım 😍😍🤗
Melon Gulsah7171 benim kizim da suan 2400 ayni haftada. Geriden gelmesinjn bir zarari oldu mu acaba? Doktor gayet normal her cocuk 3'kg dogacak diye birsey yok dedi ama tedirginlik oluyor ister istemez
Ebru_ylmz54 Bende sabaha kadar uyuyamıyorum karnımda sürekli bir ağrı var her saat başı lavabodayım allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı 🙏🏻
Elifgcr Ebru_ylmz54 36+2 yiz vebugece aynen bende bunları yaşadadım benim 1 haftadır ayaklarım şiş ne kadar dinlesem de geçmiyor
Merve2332 Feridehazar 36+3 midem ile dertteyim asla uyutmuyor yanıyor sıkışıyor, gaviscon fayda etmiyor ölüyorum uykusuzluktan
Ebru_ylmz54 Elifgcr bende 36+2 yim ayaklarımın şiş geçmiyo sürekli yastık koyuyorum yüksekte tutuyorum ayaklarımı
Gulsah7171 Rabiaibrahim0803 doğduktan sonra oksijenlenme az dediler 1 saat aldılar oksijen verip getirdiler çok şükür küvöze girmedi 🙏🏻
Elifgcr Ebru_ylmz54 bugün bunların üzerine birdebalt kısımda ağrım çok oldu resmen ayrıldı sanki 🙄 yarın kontrolümüz var bakalım
Gulsah7171 sydtns canım hiç korkma kalbini ferah tut benim bebeğime 37. Haftada 34 haftalık görünüyordu karın çevresi. Biraz minik doğdu ama çok şükür sıkıntı olmadı. Biraz toparlanıp hikayemi yazcam belki korkularını ortadan kaldırırım
dze Uyuyamıyorum dün gece daha doğrusu sabah 5 de uyudum. Deli gibi bir bel ağrısı sürekli açlık hali ama buna rağmen sürekli mide yanması sıcaklamak ayaklarda ve ellerde ödem 😥 bir de 2 yaşında bir minnoş var evde sallanmadan uyumayan ve sadece annem uyutsun diyen 😞
sydtns Melon bugün annem erkek kardeşimin doğum belgesini çıkardı. 17 sene önce 39. Haftasında 2800 doğmuş ama şu an 1.87lik bir delikanlı 🥰 çok dert ediyordum bi haftadır kilosunu demekki ırsi bi durummuş :)
Gulsah7171 Melon çok şükür sıkıntı yaşamadık biz 2580 gr doğdu ama emme refleksi gelişmiş solunum sıkıntısı olmadı ertesi gün taburcu olduk canım. Benim doktorumda kilonun zayıf olması önemli değil demişti
Ebru_ylmz54 Elifgcr aynıları bende de oluyo buakşam kasıklarım hem kasıldı hem çok ağrı yaptı ayaklarım daha fazla şişti