minikkurabiyem2019 Emel1234 basta ha bire ekşi yedim kız. bilmiyorum dogrumu. İlk cocugum da erkek ondada tatlı yedim
Aysegullllll Emel1234 hamileliğimin başından beri sürekli ekşi yedim tatlıyı ağzıma bile sürmedim ve allahın izniyle oğlum olacak 😋
gulertkn benim başlarda ekşi canım istiyodu daha sonra karışık istedi hem tatlı hem ekşi oğlum olacak allahın izniyle
CanselYrdkl03 Emel1234 17.haftaligim. Benim hem karnım asagida ve çoğunlukla tatlıya yöneliyodum. Arada sırada acı yada eksi ama genelde tatlı yiyorum. Devlete gittim bana hiç guzel bakmadı özele gittim herseyini gösterdi baya ilgilendiler ve erkek olduğunu dedi.
Busragul22 Emel1234 bence doğru..oğlumu öğrenmeden önce hep tatlı yedim hala da öyle..ekşiyi hiç canım istemio😁
Kumru_ Emel1234 ilk 4 ay ağzıma tatlı bişey sürmedim hep eksi acı yedim sonrasında yavaş yavaş yemeye başladım ama oğlum olcak😄
Ozgemlym İlk 4 ay falan deli gibi ekşi yedim hatta 1 aydan kısa zamanda koca 5 kiloluk turşuyu tek başıma bitirmiştim şimdi 5 aylığız canım ne ekşi ne tatlı çekmiyor özellikle birşey istemiyor canım ama ekşi hala mutlu ediyor 😍 kızım olacak
Esramese Emel1234 bnce yok tatli midemi bulandrdi yakti yemedim bile hep eksi turşu galan ozellikle limonla kaya tuzu faln cok yedim keçi gbi oglum olck
Hnfeshnn Emel1234 hiç bir doğruluk payı Yok. Oğlum olacak turşu bulamazsam limon yedim 🙄 doktor artık yasakladı napıyosun sen diye şişlerim olunca 6. Ayımdan sonra zorla bıraktım turşu limon vs ekşi şeyler yemeyi 🤣
EAK Emel1234 ben tatlı da değil ekşi de değil hep tuzlu yedim hatta avcuma tuz döküp yaladığım oldu 😂 Oğlum olacak 22haftalığız.Hazirandan beri tatlı isteğim eski haline döndü o da sıcak diye heralde dondurma karpuz kavun vs.