Efsoo Emel1234 ben her ikisinden yedim valla😀😀en basda eksi falan meyve tuketdim hep.simdi tatli tatli isidyorum🙈🙉🙉eksi bile yeyemiyorum.bebeyim erkek☺🤓😁
Duuyguum Emel1234 bi saat önce limon yedim şimdi iki tane halley yedim ilk aylarımdayda böyleydi birgün canım ekşi bir gün tatlı çekşyordu tatlı çektiğinde herkes oğlun olucak diyordu ekşi yediğimde aaa acaba kız mı diyorlardı bencede alakası yokmuş gerçekten böyle şeylerle
Pelin08 Oglumda hep tatli yedim sevmedim halde bütün tatlilar cok cazip geldi simdi kizima hamileyim pancar tursusu limonata pastirma fln canim cekiyor tatlidan tiksindim aa birde bol peynir
Asu20 Ben ilk baslarda sureklı eksılı seyler yiyordum hatta nar eksisi ıcıyordum resmen 😝 tatlı diye ölen ben çikolatayı bile gozum görmüyordu. Ben de tuttu bu durum kız gelıyor 🧚♀️ ama denk gelmıs de olabilir 😊
Deletedmom0041 Emel1234 aş erdiğim ilk şey mavi badem şekeriydi sonrasında hep patlıcan soğanlı bulgurlu şeyler istedim. En çok da çiğ köfte ki bu saydıklarımı normal hayatta hiç yemem. Herkes küçük bir İbrahim tatlises doğacak derken kızım olacağını öğrendim 😍
Rbs111 Emel1234 ben hep ekşi yiyorum tatlıdan çikolatadan tiksindim kızım olcak ama yine de güvenmiyorum herkesin farklı canım
Saniye85 25 haftalık erkek bebeğe hamileyim.Normalde tatlıyı zorla yerdim şuan elimden gelse tatlıdan başka bişey yemiycem.Ben de tuttu ☺️