Haticemre21 Sanmıyorum kesisiz dikissiz doguranlar olsun onlari anca instgram doktorlarından görüp özeniriz 😂
Efsoo Aykis ben yine bekliyorum.😀birisi yazmiyoya. Gecenlerde bi post gormusdum perinea masaji.herkes bir birine oneriyordu🤣 Oda boyle olurdu derdiler ne kadar dogrudur bilmem valla.oyle gordum😂
Aykis Oglusannesii ben normal istiyorum ama son ana kadar tabi zaman ne gösterir bilemeyiz hayırlısı 🙏
Efsoo Kesik de normal sayilir.zaten o agrilar icerisinde hiss edilmez oluyorsun.boyle derler🤣 Beni simdiden korkudan dikisler yani dogumdan sonrasi.kimisi ay sismis falan yaziyordu o uzden simdiden gozum korkmus.bunun icin kesisiz ve dogum icin hala burda bekleyim🤣🤣🤣🤣
Ssraa Burası pide kuyruğu gibi olmuş ama ortada pideci yok😂 Kesili ve dikişli doğum daha iyi kanımca. Diğer türlü bölgenin yapısı duruşu esnemiş olarak kalacak. Ama kesi ile dikiş ile eski haline gelebilir
Ssraa Efsoo düzelme aşamasındayız canım inşallah. Çok tatlı kaşıntı var😊 bebiş de gazlanmaya başladı🤦🏻♀️
Nesexx Benim arkadaşım doğurdu kesiksiz dikişsiz 4250 gram bende ona yükleniyorum hep nasıldı diye sorma diyip geçiştiriyor doktorlarımız aynı ama 🤓
Aykis Nesexx valla ben olsam kötü tecrübemi anlatmam hani yanlış etkilemeyeyim diye ama iyi olan şeyi de paylaşırım ne var bunda anlamıyorum
Alarasel Nesexx 😱😱😱😱4 bçk kilo nerdeyse bebeği doğurdu be dikiş yok mu??? Ozmn catısı çok genişmiş cnm
Bsyldrmdlk Aykis benim görümcem kesisiz doğum yaptı sadece 2 cm kadar dikişi var o da bebeğin çıkarken açtığı kesik. Aslında öyle aktif yürümesi, özellikle yaptığı bir şey yoktu. Hatta bebeği 2300 gr doğdu sadece doktoru çok güzel ıkındığını söyledi.
Efsoo Ssraa Ay canim Rabbim duzeltir insallah.bir ara sende gun sayiyordun canim buralarda😀simdi sira bizlerde bende😁😁😁
Bsyldrmdlk Alarasel tam tersi dedi küçük bebek kendini itecek güçte olmuyor büyük bebek daha kolay doğuyor dedi 😊