Badevehande Efsoo benim son açtığım postta kadın 2 Doğum yapmış ikiside kesisiz dikişsiz ama cevap vermiyor😂😂
Oglusannesii Aykis kayınvalidem görümcelerim hep kesisiz olmuşlar ama şuan herkes kesiyomuş uğraşmak istemiyolarmış diye duydum
Oglusannesii Aykis öyle valla zaten ebeler geri diktiğinden umurlarında bile olmuyomuş yırtılmayla falan ugraşmamak için mutlaka kesi atıyolarmış maalesef benim doktorumdada var o tip açıkcask yaşı kemale ermiş sıkılmış artık 😂😂
Badevehande Aykis valla ya ne kadın cevap verdi nede benim önerdiğim normal Doğumda kullanılan jel ile alakalı İnstagram postu açılıyor doktor bile hesabı gizliyceği tuttu🤣🤣🤣
Alarasel Oglusannesii ama cnm baznde kesi atmk iyi oluyomş drm öyle demişti yırtacaksa çocuk eliyle falan gelşyosa ona göre kesi atmk daha sağlıklı aslnda
Aykis Oglusannesii valla benim doktorumda her gittiğim de sezaryenden çıkmış oluyor ne yapacağız böyle 😳😂
Oglusannesii Aykis sezeryanla normalin ücreti aynı doktorumda onu çok kaygı etmiyorum önemli olan senin istemen dedi normal dpğum için inşallah bakalım
Aykis Oglusannesii ben normal istiyorum ama son ana kadar tabi zaman ne gösterir bilemeyiz hayırlısı 🙏