Acemikuzu Sizdeki de kilo mu 😁😁 ben 62 ile başladım şuan 74 kiloyum 21. Haftamdayım doktorum artık dalgaya alıyo beni hadi şişko tartıya diye kızıyo napıcam bilmiyorum böyle gidersem 100ü görücem 🙈
Yesimeliz Seker olsa bi belirtisi filan olmazmi kizlar ben ole hergun aman aman bisi de yemiyorum saldirmiyorum da. Bugun kacirdim mesela yarin dikkatli gidiyorum
DamlaMehmetali nrglvrl açıkcası pek meyve yediğim söylenemez tam tersi aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum işte ama neyden kilo aldığımı çözemedim bi türlü 😁
EsZe DamlaMehmetali ben de aynı şeyi yaşıyorum ve şoka giriyorum. 34+5’im. 10 gün öncesine kadar sadece 3 kilo almıştım. Son 10 günde 5 kilo aldım. Tartıya çıkmaya korkar oldum. 53’le hamile kalmıştım 61 oldum
DamlaMehmetali Rbysf evlatlarımız sağlıklı olsun önemli olan o ama insan şoklardan şoka giriyor gerçekten nasıl bu kadar hızlı alabiliyorum diye 🙄😁
Deletedmom667 DamlaMehmetali 36 haftalıgım toplamda 15 kılo aldım aksam 7 den sonra sadece yogurt ye dedi doktorum yedıklerım bebege kılo aldırıyormus normal dogumda zorlanırsın dedi.. 7 den sonra sadece yogurtmu 🙈😂7 den sonra yogurt harıc herseyı yıyıyorum😂😂
Asu20 Kızlar lutfen kiloları dert etmeyin. Saglıklı olsunlar da mınnoslar. Gerisi hallolur ınsallah 🤗 hem ne guzwl kilolarda hamile kalmıs siniz.
DamlaMehmetali Asu20 elbetteki sağlıklı olması önceliğim☺️ ama fazla kilonun ne bana ne de bebeğime faydası var normal doğum yapamıcam korkusu sardı maalesef
Nazo61 DamlaMehmetali insallh daha almam ama aslında 2 kişilk yemiyorm coktq hareket ediyorm ama nasl alıyorm anlamıyrm doktorn verdiği ilacları düZenli kullanıyrm o yuzden olabilr
DamlaMehmetali Deletedmom667 yaaa inanır mısınız bu kdar kilo muhabbetinden sonra bile bu saatte gittim dışarda yemek yedim üstüne birde tatlı yedim hala aç hissediyorum kendimi kafama taktıkça bu kilo olayını daha çok yiyesim geliyor 🙄 yoğurt yemeyi denicem bende bundan sonra teşekkür ediyorum ☺️
Nursevincli Kiloya takıldığımızdan değil fazla ve gereksiz kilo hem bebeğe hem de anneye zarar. O yüzden homini gırtlak yememekte fayda var
Deletedmom00180 54 kg ile hamile kaldım ilk ay kusmaktan 5 kg vererek 49 kg oldum 16. Haftamdayım 51 kg oldum bebek büyümez diye korktum ama doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür ☺️