DamlaMehmetali Haftadan merhaba kızlar çok hızlı kilo almaya başladım ve kendimi çok rahatsız hissediyorum. İlk aylarda hep kararında bi kilo alımım oldu ama son 3 haftadır falan çok hızlı kilo almaya başladım tartıya çıkmaya korkuyorum resmen🙁 54le hamile kaldım ve şuan 62 kilo olmuşum 4 gün önce 61 kiloydum nasıl bu kadar hızlı kilo aldığımı anlayabilmiş değilim aranızda bu kilo alımına bi çare bulabilen varmı acaba
Beeebbeek DamlaMehmetali aynı problem bndede var.47 ile hamile kaldım 56 ya cktm nasıl sakin geçicek kestiremiyorum üstelik 22+1 im henüz🙈😔
Nazo61 DamlaMehmetali 58le hamile kaldım 67kilo oldum 26+3 haftalık hamileyim doktr kilo aldıysan sorun yok diyor bence coo aldım ama doktr normal diyor
Yasemincgrc DamlaMehmetali seker olcumu yaptirdinmi ? Bende kilodan sebep sekerden suphelenildi vee cikti😥😥
DamlaMehmetali Beeebbeek bu kadar hızlı kilo almayı nasıl başardığımı inan anlayabilmiş değilim sonumuz hayır olsun inşallah.Böyle giderse Normal doğum yapamamaktan korkuyorum açıkcası 🙁 umarım daha fazla hızlı kilo almayız 🙏
ozgurhayalim Beeebbeek 3. Tritemerda daha cok kilo alıyorsun canım. Bir yandan bebek bir yandan sen ... sağlıklı ve dengeli beslenmeye önem ver. Ben ekmek yemedigim halde dikkkat ettiğim halde 12 kg aldım.bile 35+4 🙈
poncikella3 Ben de bugün aynı şeye dertleniyorum 😣 20. haftam 52yle hamile kaldım 59 olmuşum iştahım da çok yerinde napcam bilmiyorum 🙄
DamlaMehmetali Yesimeliz bende çok korkuyorum gidişatımdan dikkat ettiğim halde nasıl böyle kilo alıyorum anlayabilmiş değilim 🙄
Nazo61 DamlaMehmetali insallh daha almam ama aslında 2 kişilk yemiyorm coktq hareket ediyorm ama nasl alıyorm anlamıyrm doktorn verdiği ilacları düZenli kullanıyrm o yuzden olabilr
DamlaMehmetali Yasemincgrc henüz yapılmadı ama banada şeker var gibi geliyor pazartesi günü kontrolüm var doktorumla konuşucam bu kilo işini
nrglvrl Ben de baslarda cok hizli kilo almistim . Her kahvaltida buyuk bir bardak portakal suyu , saat 10 gibi de muzlu sut iciyordum . Ikisi de kilo almama sebep olmus . Belki bunun gibi kacirdiginiz birseyler olabilir . Meyve tuketim miktari da onemli 😊
DamlaMehmetali nrglvrl açıkcası pek meyve yediğim söylenemez tam tersi aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum işte ama neyden kilo aldığımı çözemedim bi türlü 😁
Rbysf 23+5 im suan kızlar 56 kg dum hamile kaldigimda 2 hafta once 60.5 olan ben😂 2 hafta icinde 3 kg almisim ben sok icindeyim yaniii insallah bebisim aliyodur o kilolari bende gozle görülür bi fiziksel alil cok yok yani aldigim kiloya gore
DamlaMehmetali Rbysf evlatlarımız sağlıklı olsun önemli olan o ama insan şoklardan şoka giriyor gerçekten nasıl bu kadar hızlı alabiliyorum diye 🙄😁
Badevehande Bende 20+3 üm 8 kilo aldım hatta bu yüzden şeker yüklemesi yapacak şüphelendi 56 idim 64 oldum🙄🙄
Nursevincli DamlaMehmetali şekeryüklemesinde şeker çıktı mı? Bende 55le hamile kaldım 29.haftamda 68kiloyum şekerim çıktı diyet yapıyorum