Gulsaahmet Hamile olduğunuzu anlamak için adetiniz gecekir dimi adet gecikimi yaşadığınız zaman siz de de kanama oldumu??? Benim adetim gecikti gebeyim diye sevinirken az önce kanamam oldu napıcağımı bilmiyorum çok üzgünüm...
eylulvari Gulsaahmet benim kanama öncesi lekelenmem olurdu hep yine aynı durum olmuştu hatta adet oluyorum diye geciktirici hap kullanmıştım 🙈 belki sizde de öyle bir durum olabilir
Ilknur_emin Gulsaahmet tabiki canım ama yinede gidince doktoruna danış kanaman coksa sorun olur ama.1 2 damladan sorun olmaz
eylulvari Gulsaahmet aslında gebeymişim ilacı bıraktıktan sonra regl olmam gerekiyordu olmayınca test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. içine sinmiyorsa kan tahlili ver baksınlar istersen. idrar bazen yanıltabiliyor. inşallah hamilesindir 💕
seher_unl Gulsaahmet sakin olun herşeyde vardır bir hayır test negatif çıktıysa hamile değilsiniz gibi biraz bekleyin kanama devam etmez ise kan tahlili yaptırın net sonuç alırsınız Allah en kısa zamanda bebek nasip eder inşallah
pelin_87 Gulsaahmet bu seni umutlandırmasın kuzum ama olabiliyor bende oldu yerleşme kanaması, düşük tehlikesi varsa da kanama olabiliyor. Senin için en doğru cevabı gebelik testi ve kan testi verir
pelin_87 Gulsaahmet evet kuzum, kanamanın olduğu gün doktora gittim 5+5 hamileydim, inşallah sende hamilesindir. Değilsende bu seni üzmesin, Rabbim en kısa zamanda bebekle müjdelesin seni inşallah
Pcoslubiranne Gulsaahmet adet olmussun canim üzulme neden uzuluyorsun rabbim bir dahaki ay nasip eder insallah.