Tazeanne0134 ezgilibaby amin inşallah kuzum ya bugün kendimi çok iyi hissediyordum bütün evi temizledim belim koptu şimdi oturdum yarın kalanı halledecem
ezgilibaby Tazeanne0134 çok fazla bel ağrısı oluyor demi bende aynıyım bu sefer gittiğimde soracağım sebebini
Nuno Bizde bugun tam 14 olduk 👼👼😊😊 ayniyiz galiba Allahim xepsimize yavrularimiza sağ sağlam kavuşmayi nasip etsin biz 2 hafta sonra doktordayiz 16 haftalik olucas👼 inshallah cinsiyetini soiler doktor🙏🙏
Melikeglbs Bende 14+6 olduk bizde hala ögrenemedik cinsiyeti 2 kere gittik bebiş göstermedi kendimi inşallah ay sonu gidicez inşallah gösterir Allah saglıklı hayırlı versin inşallah 🤗🤗Bizde cinsiyet bilmedim iz için bişey alamadım alamıyoruz bilmeden☺️
Tazeanne0134 ezgilibaby valla kuzum inan kasık ağrısını sordum hamileliğin her evresinde olurmuş öyle dedi doktorum
Akyuz61 13+5 günlüğüz ❣️ Geçen hafta bir cinsiyet tahmininde bulundu doktorumuz. Bu hafta tekrar gidicez gösterir inşallah 🙏🙏 Sabahları mide bulantısı, akşamları mide yanması rutin bir şekilde ilerliyoruz 😔
BurcuGk Akyuz61 bizde 13+5 🤗 2 doktordan farklı cinsiyet tahminleri geldi 😬 heyecanla 16.haftayı bekleyeceğim mecbur
Akyuz61 BurcuGk Benim gittiğim doktor erkek gibi gözüküyor dedi bu hafta farklı bi doktora gidicem bakalım o ne diyecek 😂🤷🏻♀️