Akademisyenanne Ayseysf hizliresim.com adresine giriyosun. Ordan gorseli secip yukle diyorsun. Sana baglanti adresi veriyor. Onu kopyalayip burdaki baglanti ekle secenegini seciyosun. Mesaj yazarken altta cikiyor isareti var. İc ice gecmis iki yuvarlak. Onu secince baglanti ekleniyor.
Yaseminpinar ezgilibaby aynen canım hep yeşil, kırmızı alıyoruz birşeyleri iki cinsiyete de uyar diye. Senin kaç haftalık bebişin 😊
ezgilibaby Mervedurak yaaa ne güzel söylemişler sizlere erkenden biz 14 haftalığız ama kesin olmaz o yüzden kafa karışıklığı olmasın diye söylemedi doktor
Rubab_2020 ezgilibaby doktor bize yüzde 70 erkek dedi ama ben sanki yüzde yüz demiş gibi nerdeyse çoğu kıyafetini aldım battaniye eksiklerimiz kaldı sadece insallah sonradan cinsiyet değişmez 😊 benim bulantılarım hala devam ediyor 😔
Asli34 Bende 10+6 haftalık hamileyim. 2 li testi yaptırmayı düşünmüyorum. Yine de erken cinsiyet bakıyolar mı? Ben 16 san önce öğrenemem diyodum
ezgilibaby Asli34 sana yada bebeğe bi zararı yok ki canım bence yaptır bi kan alıyorlar sadece kafanda soru işareti kalmaz bence 12 den sonra tahmin ediyorlar cinsiyeti de genelde
Tazeanne0134 ezgilibaby bende 11+5 haftalık hamileyim daha cinsiyet belli değil bulantılar ve kusmalar son gaz devam ama bugün daha iyiyim hatta ev temizliği yapacak kadar iyiyim çok şükür
ezgilibaby Tazeanne0134 evet bazen iyi hissediyorsun hastaymış da iyileşmiş gibi oluyorum bende hep kısa zamanda geçer inşallah 💛
Tazeanne0134 ezgilibaby amin inşallah kuzum ya bugün kendimi çok iyi hissediyordum bütün evi temizledim belim koptu şimdi oturdum yarın kalanı halledecem
miniknokta ezgilibaby ben maalesef iğne kullanıyorum kan sulandırıcı o yüzden biraz sıkıntılı oluyor iğne zamanları 🙄 onun haricinde rahat yatamamaya başladım, hareketlerime normalden daha fazla dikkat etmek zorunda kalıyorum 🤷🏼♀️ Senin nasıl gidiyor? 😊
Aminem2020 ezgilibaby bizde 14+4 olduk minigimle 😊 ikili taramada yuzde yetmis erkek dedi. 13. Haftada baska bi doktor erkeğe benziyor dedi 14.haftada cok yuksek ihtimalle erkek dedi. daha hiç birşey almadim şuan erken olduğu nu düşünüyorum
Mutlu_anne2 Bizde 12+2 yiz doktor erkek dedi ama hemen alışveriş yapma 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi 😊
SedaaaS 13 olduk bizde 12+4 te gittik bizde emin değilim söyleyemicem dedi haftaya Cuma bi daha gitcem 13+5 oluyoruz görürüz inşallah bakalım 🙈 ama %100 görmesi 12 haftada bilemedim bizim doktorumuz kesin ve net konuşamamıştı 🙈