hndnr27 Arladaslar bebegınızın cınsıyetını ne zaman ogrendınız yanı benım suan 9 hafta 1 günlük bebeğim acaba 11 haftada bellı olur mu cınsıyetı renklı ultrasonda falan bırde ıkılı test hangı haftada yapılıyor ben 11 dıye bılıyorum ama
Sevdakyr hndnr27 11 ve 14. Hafta aralığında yapılıyor ikili tarama testi. Cinsiyet gittiğiniz doktorunuza ve bebeğinizin pozisyonuna bağlı sanırım. 😊
35ilknur35 hndnr27 renkli ultrason da cilt renkleri olmadıkları için biraz değişik gözüküyor orda 9 ve 11 haftada pek mümkün değil görülmesi canım
Ayse54 hndnr27 daha çok erken ben 11 de gittim söylemedi şuan 14.haftadayım hala bilmiyorum haftaya kontrolüm insan çok merak ediyor ama sağlıklı olsunda
Gulsumaydgn ve 14. Haftada ikili test yapılıyor net olarak cinsiyeti 14 ve 16 haftada kendini gösterir değişebilir de 🤗
35ilknur35 hndnr27 rica ederim canım ama sabret cinsiyeti değişen çok okudum en azından geç öğren ama gerçeği öğrenmiş ol
hndnr27 Tazegelin12 aaa ne güzel Allahım sağlıklı kucağınıza almayı nasıp etsın ınsallah bende ogrenırım😌
TUMES hndnr27 walla bnmki saka gibi 12 haftadaydim öğrendiğimde gayette edepsiz oturuyordu =) agrim vardi doktora gittin birazda merakdan bebek büyüdumu göreyim diye cinsiyet aklimda bile yoktu. Doktor bakti etti bu arada cinsiyeti erkek dedi ciddimisn dedim sormamistim erken diye.. Sasirttmisti bni
hndnr27 TUMES yaaa ne güzel ohrenmıssın ınsallah erken bellı olur sağlıklı olsunlarda fark etmez canım
TUMES hndnr27 once saglik ama annenin gonlunden geçen oluyor gibi ne bilim ben oyle hissettim hep erkek ewladim olsun istiyordum oylede oldu. Ama kiz bebekleri goruncede icim.gitti =))