Zelisy Hem tanışalım hem önerilerde bulunalım istiyorum 🤗 kaç haftalık oldunuz güzel hamişler hangi doktora gidiyorsunuz ☺️
Esrasrgn Zelisy amin inşallah hepimizinkini. sizin kaç haftalık. Ben devlette evren beye gidiyodum tahini çıktı. Şimdi selma hanıma gidicem inşallah. Sizin hangi doktor? 😁
Zelisy Esrasrgn bende şarda asiye hanıma gidiyorum devlette çok sıkıntılı randevular ilgi olarak felan da ☺️
Zeynepadem Esrasrgn evren bey ne zaman gideceği bellimi benim doktor izne çıkıyo sanırım ona yönlendirdi Salı günü de
Zelisy kertenkeleannesi bende asiye hanıma gidiyorum 21 haftalık olduk 👼🏼🧚🏻♀️ Çok da memnunum şuanda 🤗
kertenkeleannesi Zelisy evet erkek dedi bana hemen ama bilemiyorum yanılıyormuş doktorlar bazen kordonu yanlış anlıyolarmış veya kızlarda da çıkıntı oluyomuş bilemiyorum bunları da burda öğrendim 😂 sana en baştan beri kız mı dedi Asiye hanım
Myramls Bende34 haftalık oldum çok şükür 🙏 Devlette selma hanıma gidiyorum çok memnunum çok Güler yüzlü ve iligi bi kadın 👍🏼 Bu arada Rize’nin neresinde yaşıyorsunuz arkadaşlar 👋
Esrasrgn Myramls bende ona gidicem inşallah ilk gidişim olcak. Herkes iyi diyo bakalım ilgili olması bence hasta için çok iyi heleki böyle bi dönemde doktorun ilgili ve konuşkan olması çok iyi brşey bence.
Zelisy Myramls devlettede bi doktor düşünmüyor değilim aslında dha zamanım var ama 30 haftalık fln olunca bende selma hanıma gitmek isterim☺️ Ben pazarda yaşıyorum
Myramls Esrasrgn kesinlikle ilgili be Güler yüzlü olması çok önemli çünkü benimde ilk yani korkularımız oluyor istemsiz de olsa o yüzden bizi o surat ifadesiyle rahatlatması çok önemli ben memnunum randevu da gayet kolay bi şekilde alıyorum
Zelisy kertenkeleannesi 12 haftalıkda kız olduğunu düşünüyorum ama küçük ya dedi 16 haftada daha net olur dedi 16.haftada gittiğimde kız dedi 🤗 haftaya tekrar gidicem nasipse ayrıntılı usg için değişmez herlde diye düşünüyorum bakalım hayırlısı 🤗
Efilelif kertenkeleannesi aslında tek doktorum Osman bey diye düşünüyorum. Ama çalışıyorum rapor işleri için de devlette bir doktorum olsun diye