PnarGr Anladım canım tetanos aşısı sık sık yapılmıyor diye biliyorum ben geçen sene yaptırdım işe girerken ama tekrar yaptırmam gerek mi ki
UmudumOldun Duuyguum ilk 3ay sürekli yattım . Şuanda da anca yemek , çamaşır islerini yapıyorum . Dikkat etmeye çalışıyorum
Duuyguum UmudumOldun aman dikkat et canım inşallah tekrarlamaz birdaha allah korusun ayrıntılı ultrason yaptıracak mısın
UmudumOldun Beyzanurlina ilk aşıdan sonra hislerde azalma oldu mu ? Ben dün oldun aşımı . Bugün göğüs hassasiyetim çok azaldı , sabahları kasık ağrım olurdu o olmadı . Tedirgin oldum bende .
Beyzanurlina UmudumOldun öncedende yoktu bende canım hiç bi agrım hafif belime agrı giriyo dile getircek kadar bile deyil hani aşıdan oncede hiç agrık yoktu gogsumde kasıkta agrısa suç agrımasa suç🤣🤣
Aysunaykut Bnde 18 haftalık oldum 14 haftalıkken gittim kız dedi 16 haftalıkken kesin erkek olduğunu öğrendik bnde inanılmaz derecede halsizlik var sizde benim gibimisiniz
Denizay Merhaba ben de yeni katıldım aranıza:) Doktorum 18 haftalık olduğunu söyledi ama en fazla 17 haftadır. İkinci geliyor nasipse. %80 erkek dediler. 1 Ağustosta detaylı ultrasona gireceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏼💙
Ceyda55 PnarGr canım bende aynısını dedim aralıkta yaptırmıştım 3 aydan sonranın etkisi kalmıyo dedi yaptı aşıyı sende bi sor istersen
Nazlgms PnarGr bende 16+3 haftalığım minnoş bir oğluş geliyor hayırlısıyla 🙏🏻 Cinsiyet öğrendiğimizden beri alışverişte yapıyoruz hiç durmadım🙈😅🥰
PnarGr Nazlgms ufak tefek bizde başladık ama ben beşik ve bebek arabalarına bakıyorum kış bebeği olacağı için eylülden sonra artık 💙
PnarGr Duuyguum beşik için kararsızım canım yaa stokke beşikler var onlar hoşuma gidiyor daha uzun zaman kullanabiliriz diye. Bebek arabası için de ufak hafif kullanışlı istiyorum. Bilgim de yok zaten. İnternetten baktığım kadarı ile kullananlara sora sora artık.
Denizay Duuyguum ben bi park yatak bir de baby&plus anne yanı beşik düşünüyorum. Arabayı kesinleştiremedim ama joie litetrax ya da joker’de bir marka vardı hatırlayamadım. Siz ne düsünüyorsunuz ?