Skbn01 Kubra_ali ay o zaman içme kuzum bir şey diyemem ya,eğer öyle şüphen varsa doktora gitmeden brokoli dahil hicbir şey kullanma.
Esramese Kubra_ali tek ilacın su icmek ve sicak su doldur kovaya ustune otur söküyor papatya atarsan daha iyi faydasi var temas degil sade buhari vuruck sana kalkcagn zamnda ilik suyla durula
Prensprenses Kubra_ali benm öyleydi neo penotran fitil bana çok iyi geldi 2 yıl oldu tek tüpüm de tıkandı bu ay fitil kullandım ve 5 gündür adetim gecikti yarın test yaptırcam
Serraa05 Kubra_ali dayanabilecegin kadar sıcak suyun içine bikac kapak elma sirkesi koyup o suyun içnde otur su soguyana kadar.hemn kurulandktan sonra ilşkiye gir. Yani tesadüfmü blmyrm ama bende de enfeksiyon vardı bunu yaptgm ay hamile kalmstım ben.
Eceyavuz Kubra_ali bi bardak suya 1 çorba kaşığı atıp iç hakiki olduğu için asit yok içinde cok tadı gelmiyor.. biraz da beze yada selpaga döküp iç çamaşırına koyabilirsin tut onu genital bölgende biraz gün icinde 3-5 kere tekrar et bak faydasını goreceksin
kitapkurdu Kubra_ali tel bişey söyleyebilirim iç çamaşırını ütülemeden giyme, günlük pes kullanma, imkanın varsa pes de kullanma bir süre