Eceguldemir Mutire evet canım yapıyordu ben de çok şiddetli olmasa da kaşıntı sancı falan yapıyordu sürekli fitil kullanmıştım
Mevaninannesiii Minikkalbimm soğanı sabah akşam aç karna sıcaksıcak içiyosun canım. Bir buçuk su bardağı suyu kaynatıyosun bir soğanı dörde bölüp kaynayan suya atıp beş dakka kaynatıyosun içiyosun 🤗
Mevaninannesiii Minikkalbimm ben onun üzerine hamile kaldım canım bekarken de içerdim tüm enfeksiyonu alırdı.
Ikizdeniz Kubra_ali maydonoz sapı kaynat iç iltihaplara iyi gelir diye biliyorum yine de bi araştırın
Dlktpl Kubra_ali ben ıkıay engeksıyon tedavısı gordum guzel tedavı gormelıısın ıkınay benek fıkrıne ara vermıstım ama ıdrarda sadece kan cıkıyorsa bobrekte kum olabılır benım enfeksiyondan sonra sureklı kan cıkıyordu gecmedı sanmıstık kum varmıs
Eceyavuz Kubra_ali kızılcık suyu da içebilirsin.. oda çok faydalı hamile değılmışsın en guzeli soğan suyu.. her sabah akşam kaynat iç
Skbn01 Kubra_ali canim bende senin gibiydim ve artık ilaçlar vücuduma bağışıklık kazanmıştı etki de etmiyordu. Eğer bulabilirsen brokoli al suyunu kaynat ve iç inan çok faydasını göreceksin..
Kubra_ali Skbn01 sanırım brokoli en iyisi maydomaydonoza ve soğan içilmiyor deneyeceğim şu an kasık ağrısı çok kötü acilede gitmek istemiyorum😑
Skbn01 Kubra_ali evet canim rengi yeşil oluyor ama normal su tadı var,inan sabaha kadar tuvalette oturup ağladığımı biliyorum ama hamd olsun çok faydasını gördüm.
Eceyavuz Kubra_ali bi bardak suya 1 çorba kaşığı atıp iç hakiki olduğu için asit yok içinde cok tadı gelmiyor.. biraz da beze yada selpaga döküp iç çamaşırına koyabilirsin tut onu genital bölgende biraz gün icinde 3-5 kere tekrar et bak faydasını goreceksin