isimsizbebek Aysem2012 ben son aylarda değilim 1.5 aylığım hamilelikten önce normal içiyordum ama şimdi de yemek yedikten sonra canım acayip çekiyor 😧 çok daraldığım zaman günde bir tane yakıp söndürüyorum . zor valla Allah yardım etsin 😊
lilamom Aysem2012 ben biraktim hamileligimde 35 haftaligim icmiyorum ama canim cok istiyor oyle boyle degil yani
Drydnz12 Aysem2012 bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım sigarayı çok şükür. Ama canım bir cekiyor bi cekiyor. Ama içmek asla 🙅🏻♀️ Artık bekleyeceğiz doğumu sütü kesmeyi anca ondan sonra 🤪
Denizinyavrusu Aysem2012 ben bırakamadım dokuz ay boyunca hergün içtim hergünde vicdan azabı cektim 😔 bıraktım dediğim gün yemeden içmeden kesiliyordum hiçbişey yiyp içemiyordum
smls19 3 haftalıkken gebeliğimi öğrendim ve hemen bıraktım şuan 27 haftalığız canım aşırı istiyor ama yapmamam gerekiyor bebeğimin sağlığı için
Aysem2012 Bende hamıle oldugumu ögrenir ögrenmez biraktm suan 27haftalıgım canım öyle cekiyo ki sankii aş eriyorum Bi iki aci yorum 😬
Drydnz12 Denizinyavrusu doğurdun mu yoksa hamileliğin son günlerinsemisin? Yani çocuğun sağlık sorunu yoktur inşallah?
07052019 Hamile kaldığımı öğrendiğim gibi ben de bıraktım ben haftalıktım, şimdi 15e yaklaştım. Deli gibi istiyorum içmeyi, can çekmez mi hiç 😂😂 allaha şükür bir kere bile sürmedim daha elimi
Denizinyavrusu Fdle ya ben hep diyordum hamile kalmadan önce sigarayı bırakacam annem vefat etti hamile oldugumu ögrendim. tabiki aslaa bahane değil ama ben sigaranın arkasına sıgındım üzüntüm onunla geçecek sandım bende senin gibi yani on tane içiyordum belki daha fazla