Ezgi_brs biri 2100 öbürü 1950 canım teşekkür ederim..💜
34+4 te gelen minik çocuklarım🙏🏻
esractn çok geçmiş olsun tez zamanda kavuştursun rabbim💜🙏🏻
Fatos2121 oh maşallah kilolarıda iyiymiş çok şükür az kalırlar inşallah haftalarına göre iyi doğmuş minikler 😍
Fatos2121 canım haftaya bugun çıkıcaz inşallah 33 haftalık dogum yaptım aslında şuanda çıkabilirler ama doktorumuz otuz günü tamamlayalım dedi benimde sütüm gelmedi eve geçince duş aldım bol bol incir kompostosu içtim Manuel pompala sağdım şuan geliyor bol bol su içmeyi unutma gögüslerinr masaj yap ayrıca sızladıgında sütün geliyor anlamına gelir o an sağmaya başla moralini yüksek tut tere ve dere otu da sütün kalitesini arttırıyor hayırlısıyla çıkar bebeklerin inşallah 😍
esractn canım sana sormayı unutmusumda bebekleri aynı anda mı emzirdin birde yastık aldın mı
Öncelikle Allah herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun şuan sizi çok iyi anlıyorum. Bende Perşembe acil sezaryan oldum 38 haftalık olmasına rağmen bebeğim gelişmediği için 2100 doğdu ve kan şekeri rahatsızlıklarınsöz konusu küvezde 😞 kan şekerini sabitlemeye çalışıyorlar anne sütü veremiyorlar sağıp götürsekte. 😞😞 Sizde dualarınızı eksik etmeyin Allah sağlıkla hepimizi kavuştursun inşallah 🤲🏻
Minikaydoganlar bikac kere denedim ayni anda emzirmeyi canım. Biraz daha toparlasınlar o sekilde yapmayi düşünüyorum hep. Emzirme yastigi almadim almayida düşünmüyorum. Kendim evdeki yastiklarla denedim emzirirken
- Düzenlendi
Fatos2121 ben varım canım 36 haftaliga kadar serumlarla zor durdu kızlarım sonra sezeryanla alında direk küveze girdiler 2 hafta kaldılar solunum yetmezliği sebeb-i ile girdiler benmde sutum yoktu sürekli sağdım olanı içirdiler içerde ekstra mama takviyesi alindi tabii sen sütünü emzirir gibi sık sık sağ gelicektir rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊