Ayguns Hnfe bende ya 🤦🏻♀️ Bir de benim b12’im ve d vitaminimde eksik onlarında ilacını kullanıyorum. Kan ilacı kalsiyum o bu derken gün içinde kaç tane ilaç içiyorum bıktım artık 🤷🏻♀️😅
Lavinyaa61 CanNurdan eski doktorum İmom vermişti 1 kutu kullandım şimdi gittiğim doktor ise Ocean Mummy önerdi
Hnfe Ayguns bnde sabah aksam. kan ilaci d vitamini imom gaviscon simdilik bu kadar bunada şükür 8 tane ilacdan 5.e düşmekde.guzel😅
Lavinyaa61 __NazLi__ 31+1 haftalığız 1 kutu kullandım. Şu an ki doktorum ocean mummy kullanmamı önerdi
Lavinyaa61 Pinar4063 önce ki doktorum imom vermişti 1 kutu kullandım. Şu an ki doktorum da ocean mummy önerdi ve imoma göre daha fazla içerik olduğunu söyledi
Pinar4063 Lavinyaa61 birebir içindeki vitaminler ve miktarları aynı bakmıştım çünkü pimpirikli insanım ben sadece fiyat farkı var bide cam şişede ocean☺️
Mervednr Ayguns bulantıların olduğu için sanırım çok hassaslaştın canım ondan yoksa koku falan yok yani normalde sevmem hap içmeyi falan ben nedense bu hapı çok kolay içiyorum ben
Ayguns Mervednr belki de hassalıktan canım. Uzun haftalar kusmak insanı çok yıpratıyor herşeyden korkar tiksinir oluyorsun 🤷🏻♀️
Sibella86 Ocean mummy kullanıyorum. Tüm vitaminlerim iyi gidiyor içinde balık yağıda var. Bulantı falanda yapmadı hiç
SalihaSomuncu5 [silindi] imom ne givi yan etki yapti size farkettiginiz bir degisiklik oldu mum benim sanki bagirsaklarim bkzuldu bir haftadir. Ama ilaci 20 gundur kullaniyorum. Acaba ondan mi diye size sormak istedim sizde yasadiniz mi bu sorunu
[silindi] SalihaSomuncu5 ara ara bende de oluyo canım ama ondan önce de oluyodu imomla alakalı değildir diye düşünüyorum.. yan etki şimdilik yok gibi ama acıkmaya başladım ondan mı normal mi onu da bilmiyorum 😂
Nazo61 Lavinyaa61 doktorm önermedi imomu ben kendim almıstım bebeğe kilo olarak pek faydası olmadı nerdeyse 1 aydr kullanıyrm
2bebekannesi3542 Ayguns innate pronatal kullanıyorum uzun zamandır doktorum önermisti. İcerigi imomdan daha zengin geldi bana.. bende kusarak gecirdim hamileliğimin 5 ayını😩 ama bu ilacta balık kokusu vs tok ictigin sürece almıyorsun