Kubrakilinc61 Bir düşük yaptım. Düşükten sonra ilk adetim bir buçuk ay sonra oldum kist çıkmış bende benim gibi kisti olup hamile kalan var mı artı hamilelikte sorun yaşayan var mı ? 😔😔😔
Homozigotmutant Kubrakilinc61 kistin hamileliğe emek değil bak çok şükür hamile kalmışsın bir daha kalırsın merak etme canım istersen bi kere soğan kürü yap
Mervetemel Kubrakilinc61 hamilelikten öncede hamileliktede kıstım vardı hamileliğimin 3 ayında yok oldular soğan kuru yaptım 1 ay kullandım 2 ayda hamile kaldım
Ravza123 Kubrakilinc61 canım belki düşünen önce gebelikte de kist çıkıyor öyle bir şey olabilir bende gebeyim benim gebeliğe bağlı kist çıktı 3 santim falan çok gereksiz bir şey
Kubrakilinc61 Homozigotmutant soğan kürü yaptım canım hamilelikten sonra çıktı kist bu zaman kadar hiç yoktu düşük yaptım sonraki ay adet olamam gerekiyordu olmadım meğerse kistten dolayıymış söktürücü kullandım
Bsa Bende de ilk düşüğümden sonra oluşmuştu. Doktorum hamilelik hormonların yaptığını söyledi ve verdiği ilaçla ilk adetle yok oldular. Sorun etmeyin yani çözümsüz bir durum değil
Homozigotmutant Kubrakilinc61 bende de vardı kist doktor önemsemedi bile engel olmuyor hamile kalmaya
Bsa Kubrakilinc61 cyclo progynova benim kullandığım ilaç ama doktorunuz önerirse kullanın belki farklı durumdur benimki
Mervetemel Kubrakilinc61 nasil yaptığına bağlı adetinde 7 gün sonra başlıyosun 15 gün boyunca sabah akşam içiyorum taze olcak bide soğanı soğuk suyun içine atıp kaynatmıyorsun şu kaynadıktan sonra soğanı atıp 5 dk kaynatıyorsun öyle iciyorsun
Kubrakilinc61 Mervetemel öyle yaptım zaten ama ben adet söktürücü ve kistimi temizlesin diye yaptım 10.gününde regli oldum bıraktım içmedim
Mervetemel Kubrakilinc61 kist bi nevi yumurtalık ve rahimdeki iltihap maydanoz suyuda içebilirsin yumurtaliklardakini daha çabuk sokuyo rahimdeki biraz geç gidiyo kistler
gigi Kubrakilinc61 canım hangi kist ama çikolata kisti felansa mm önemli yeni oluşuyorsa hemen alanında uzman bir dr ile görüş normal bir kist ise diğerlerinden herhangi biri hemen soğan kürü yap
Bilgecelik Kubrakilinc61 canım benimde kistim vardı adet gördüm adetle bir söküldü gitti basit kisti ondan sonraki ay adet görmedim hamile olduğumu öğrendim allahım en yakın zaman da sana da nasip etsin inşallah 🙏🏻