DETAYLI ULTRASON YAPTIRMAYANLAR VAR MI ANNELER
defne55 sağolun ben de size tavsiyede bulundum
defne55 detaylı ultrason yaptırılması gerekir. Neden dersen allah korusun bebeğin doğumdan sonra solunum veya dolaşım sıkıntısı olabilir ypgunbakim gerekebilir. Allah korusun tabiki Allah kimseye göstermesin ama önlem almak için araştırıp en iyi yeri bulmak için ayları olmak farklı. Doğumdan sonra farketmek ayrı üstelik bu ikili üçlü test gibi sadece risk göstermiyor tabi koyuyor bence yaptırılmalı sizi eleştirmiyorum ama birde burdan bakın
defne55 linç kavramınız ilginç halbuki ben sadece tıpkı sizin gibi soru sordum 🤷♀️ Verdiğiniz cevaptan açıkça yaptırmıycağınızı belli etmişssiniz , sizin gibi yaptırmak istemeyenlerle vicdan rahatlaması yapıcaksınız o kısmıda tamam da neden hoşunuza gitmeyen cevap verildiğinde strese giriyorum ben ne yaşıyorum gibi yerlere giriyorsunuz onu hiç anlamıyorum 😂
Fasulyem22 teşekkür ederim 🌸
Yaptirmicaktim bende ama doktorum sadece onu istedi detayliyi cektirelim dedi yoksa diger ikili uclu falan hic cektrmedim :)) etrafimda da cektirmeyen cok yanu :)
Zerre parasinda.degilm! bende yaptirma geregi duymadim..
defne55 işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız yaptırılmalı. O kadar garip teşhisi zor hastalıklar var ki önceden tedbir alınmalı mutlaka. Gerisi Allah a kalmış
Nursevincli aynen canım