TazecikAnne22 Kayrabsra Musel Ay-Bek Gulchirai KevserT Ps15 Cagla29930 Hnfvndk nilaylaylaylay ftmhmt_6 prenses_annesi16 Mine35 inci_cinar Dilemin Kızlar aynı dert bendede var bana da yardımcı olur musunuz? Eşim ipek ismini çok istiyor bende ipeğin önüne veya arkasına bi isim düşünüyorum Önerilerim Defne Damla Miray Mina Lina Asel Ahsen Liva
ftmhmt_6 Kayrabsra Asya,Zeynep,Masal,Nas benim beğendiğim kız isimleri Allah ım dağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hnfvndk Kayrabsra Hifâ Hatun (ra) Medine-i Münevvere’de güzelliği, zenginliği ve ahlakıyla ün salmış, samimi bir Müslümandır. Bı hıkayesı var bılıyorum canm okuyabılrsın ınternetten
Didi6 Serra tek başına güzel. Serra Nil de olabilir ama diğer isimler çok zor telaffuz ediliyor, Serra Hüma gibi...
Mine35 Kayrabsra canım benimde kızım olcak nasipse ben öykü Lina koymayı düşünüyorum ☺️ Sende düşünebilirsin
Hnfvndk TazecikAnne22 ipek liva en guzelı oluyo sankı. Anlamıda guzel. Benm kızımın ısmı zaten + 🤭🤭🤭🤭
Ay-Bek TazecikAnne22 İpek'in yanına bence uzun değil de kısa bir isim seç canım. İpek Liva, İpek Mina, İpek Asel gibi güzel oluyor hepsi:)
TazecikAnne22 Hnfvndk Hadi ya 😊😊 ne tesadüf 🤗 Bende Ahsen ipek, Miray ipek, Mina ipek yada ipek lina düşünmüştüm ama livada olabilir 😊
Hnfvndk TazecikAnne22 ben ıpek ısmını öne koymultum ama oyle ıpek lıva guzel gelıyo. Ikıncı sırada ıpek olcaksa dgerlerı de guzrl tabıkı 🤭