Kayrabsra 36 haftalık hamileym henüz bir isim yok net olarak Serra ismi anlamı hoşuma gidiyor onun yanına uyabilecek isimler söylermsnz
TazecikAnne22 Kayrabsra Musel Ay-Bek Gulchirai KevserT Ps15 Cagla29930 Hnfvndk nilaylaylaylay ftmhmt_6 prenses_annesi16 Mine35 inci_cinar Dilemin Kızlar aynı dert bendede var bana da yardımcı olur musunuz? Eşim ipek ismini çok istiyor bende ipeğin önüne veya arkasına bi isim düşünüyorum Önerilerim Defne Damla Miray Mina Lina Asel Ahsen Liva
Fatiheren_61 Kayrabsra bende seviyorum serrayı ama yanına hiç bişey uyduramadık.tek koyulacak isim 😂mihra da seviyorum onun da yanına birşey uymuyor
Merveplnc Fatiheren_61 mihra ya sadece nur oluyor canım bende çok baktım nur kelimesini isim olarak hiç sevmem ( manası tabii ki güzel ama isim olarak sevmiyorum yanlış anlaşılmasın topa tutarlar valla 😅)tek mihraya karar verdim sonunda😂🥰
Hnfvndk Kayrabsra kuzenımın bebegının 40 ı yenı cıktı serra hifa koydular 🤗 bızde mıhra lıva koycaz allah nasıp ederse
Kayrabsra @Fatiheren_61#5242358 evet anlamı çok hoşuma gitti benimde asel Serra, Serra hüma, Zeynep Serra hoşuma gitti şuana kadar fikir olsun sanada 😄
Hnfvndk Kayrabsra Hifâ Hatun (ra) Medine-i Münevvere’de güzelliği, zenginliği ve ahlakıyla ün salmış, samimi bir Müslümandır. Bı hıkayesı var bılıyorum canm okuyabılrsın ınternetten