CicekGirayBysl Stella hem iki oglunun Doğum günü aynı hem de maşallah tosun doğmuş iki dikiş de o kiloya az olmuş. Rahat bi Doğum geçmiş gibi. Darısı başımıza. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsunlar inşallah
CicekGirayBysl Elifcan9541 bunu bende merak ediyorum ama. Benim ki de yan duruş acelesi var sancılar sıklaşması kanama olması ve suyun olması halinde Doğum başlıcak diyor doktor ama açılmam 0 .. sanırım bebegin çıkmak istediğini sancılarla anlıcaz
Emine071 Stella canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bende dün Doğum yaptım biraz özel olcak ama ben dikişlerim çok sayısını söylemediler bile şeyim çok kötü ödem oldu hastanede yatıyorum sizde böyle bişey oldu mu
Stella Emine071 geçmiş olsun canım. Bende bişey olmadı doktorlar kontrol etti herşey yolunda olduğu için çıkışım yapıldı.
tulinakrepp Stella doğum hikayeniz benim yüzümü güldürdü şuan cok mutluyum 37. Haftadayım şeker yüklemesinde yüksek çıktı sürekli kan veriyorum ama normal çıkıyor doğumum normal sancılarım oluyor ama açılmam yok dün kontrolde doktorum bebeğin 3500 olduğunu bu şekilde giderse sezeryan olabilceğimi söyledi şekeri komple kes bebek ne yersen kilo alıyor normal olsun istiyorum ama böyle giderse sezeryan olur dedi açılmam olmadığı için dün cok korktum açılmam olsa rahat olurum en azından ümit olur diyordum ama siz 4 kgdan fazla doğum yapmıssınız belki bende bu şekilde doğum yapabilirim belki yapamıcam ama bu bana azda olsa morel oldu Allah sağlıklı bi şekilde büyümesini nasip etsin ❤️🙏😍
Stella butterfly4 butterfly4 kolay hiç bişey olmuyor ki bir can dünya ya geliyor. Allah kuvvet veriyor. Tam dayanamıyorum artık dediğim anda doğumumu gerçekleştirdim. ☺️
butterfly4 @Stella geçmiş olsun gözünüz aydın canım, epiduralsiz çok zor olmuyor mu benim ilk doğumum olacak ve çok korkuyorum
Ebidor Oncelikle hayırlı olaun gözünüz aydınnn 🌸🌸🙏🥰 yalnız benim merak ettiğim konu, sancılarınız başlamamış neye göre 38 de gittiniz. Çok büyüdüğü için mi yatışını verdi doktorunuz..
Stella Ebidor evet 37. Haftada kontrol de 4200 gram çıktı. Daha fazla beklersek kilosu artacağından bir hafta sonraya randevu verdi Doğumu başlatmak için. 4510 olmuş bir haftada. ☺️
Nagihantilbac Stella Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Benim bi sorum olacak ilk gebeliğim ve doktorun bilgisi olmadığı için danışmaya bi türlü gidemedim. Epidürel igne olmak için ekstra ücret veriliyor mu acaba? Veriliyorsa ne kadar verdiniz
YagmurOz Nagihantilbac merhaba tüm hastanelerde değişiyordur ama epidural için ayrı ödeme yapılıyor benim hastanemde (Madicabil Bursa) sgkdan gelenlere 450 tl ekstra epidural ücreti var. Özel sağlık sigortanız varsa anlaşmalı olanlar epidurali karşılıyor.
Stella Nagihantilbac ben yurtdışında yaşıyorum. Sigortam karşılıyor herşeyi. Türkiye de nasıl oluyor bilmiyorum.
LinaPrenses Stella masallah saglikla buyt bnm kizimda 38 hafta 3500 kilo oldu bende korkuyrm nasl dgrcam diye Rabbim yardimcmz olsn 4bucuk da baya iyi masallah
Stella oslemyasar normal doğum yaptım dikişimde var ama hemen kalkabildim. Sezaryen olsaydım nasıl olurdu bilemem. 🙈
svgi Stella ya ne güzl Allah analı babalı büyütsün ama anlamadığım 4 kiloyu geçince sezeryana alıyorlar nasıl 4,5 izin verdi doktorun
Stella svgi ilk doğum 3880 ikinci 3800 olunca bunuda normal doğurmak istedim. Evdeki iki çocuğumu düşünerek. Doktorlarda bir tehlikesi olmadığını ifade edince normal Doğuma karar verdik.