EsraSercan111 Ekim anneleri kaç haftalıksınız bebeğinizin boyu kilosu ne kadar ve şuana kdr toplam kaç kilo aldınız acabaa
Merveyman EsraSercan111 23+2haftalığım oğluma kısmetse Ekim sonu Kasım başı doğumum olcak 🤗🤗 51kiloyla hamile kaldım şuan 59kiloyum 🤭🤭 2gün önce gittik doktora 660gram boyumuz 29cm olmuş çok şükür herşeyi çok güzel 👶🏼💙🤰🏼🥰
Mr1517 EsraSercan111 17 ekim doğum planımız ama bakalım bellide olmaz 😂🤦🏻♀️ 26+2 👧 👼 en son gayet iyiydi kilosu bebeğimin 23. Haftada kontrol olmuştum 700 küsürdü bayağı aldı sanırım diye düşünüyorum 🤰🏻 Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin 🙏🏻
Atikeemre14 EsraSercan111 bizde 22 haftalıkken kontrol olmustuk 515 grm 27 cm suan 24+1 yarın kontrolumuz var bakılalım ne kadar olmusuz dogumda ekım sonuna gelıyor 🥰
Tugce5454 Merveyman aynı ben de 23+2 Ekim sonu ya da Kasım başı ve 59 kiloyum. Hiperimezisten dolayı çok kiloda vermiştim. 510 gram boyu unuttum ☺️
Merveyman Tugce5454 aynıymışız 🤭🤭 Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese versin Allah 🤗🤗
Tugce5454 Merveyman Amin amin çok amin inşallah. Bu güzel duyguyu isteyen herkes yaşasın. Hemen hemen aynıymış her şeyimiz 🤭😊
Tugce5454 Merveyman Erkek ama ben hep Bi sürü kız ismi buluyorum. Sanki hiç erkek ismi yok gibi ya kıyafette öyle kısıtlı isim de. Çok muzdaribim bu konuda. Hatta erkek isim önerisi diye foruma yazdım bile ☺️ Sen bulabildin mi?
Merveyman Tugce5454 😀😀 biz bulduk kısmetse KIVANÇ koycaz 👶🏼💙 hatta yastığını kapı süsünü falan bu hafta siparılını verdim bebek arabasını ve bebek odasını aldık ama kıyafet henüz bende hiçbişeyi almadım 😀😀
Tugce5454 Merveyman Güzelmiş ismiyle büyüsün inşallah 🥰 Bu arada yatak olarak ne aldınız beşik mi karyola mı park yatak mı bu konuda benim kafam çok karıştı hangisi daha kullanışlı acaba? 🤔
Fasulyeveannesiii Mr1517 biZ de aynıyız haftalarımız ve kilolarımız ben de 58 ile hamile kaldım şimdi 66 oldum 💥💥🔥🔥 sizin nasıl kendi kilonuz
Merveyman Tugce5454 ben beşik aldım canım Bi yan tahtası aşağıya inenlerden 3yaşına kadar rahat kullanırsınız dediler marka Baby one model İrem 4çekmeceli lake beşik olarak geçiyor