Kbrabia3 busraozcan9 iyi akşamlar ayni sorunu bende yaşadım doktorum gebeligim yeni olduğu için ilac veremeyecegini sürülebilen bir krem verdi bi doktora görün istersen . Ekstra ben günlük ped kullanıyodum kullanmayı bıraktım doktorum enfeksiyonu arttırdığını söyledi.
nazliiecemm busraozcan9 sirkeli su ile taharetlenmek geciriyor bende hamilelik suphesi varken doktorum ilaç sakıncalı olduğu için bunu söyledi ve bol su içmek iç çamaşırını günde 2 kere değiştirmek
sevval55 Doktorum cok bilgili cok guvenirim aktardan kuru papatya al onu demle ılıyınca her gun onunla yıka oranı demişti fitil vermicem sana demisti ve gerçekten yaptıgkm gun akıntım kasıntı gecti
Nazo61 Doktor bugun banada fitil verdi biokadın yazıyr üstüne ama hamileler kullanmamalıdr yazıyr birde cok akıntım var diye verdi 1 hafta kullanacakmısım fikri olan varmı daha önce bu fitili kullanan
Esesen Nazo61 bana da fitil verdi doktor kullanmadım sirkeli su ve ekzemet die bir krem kullandım fitil iyi değil diye biliyorum. Ayrıca akıntı normal canım hamilelerde çok olur gğnde 2 kez çamaşır değiltiriyırum ben
Esesen busraozcan9 oldu canım ilk zamanlar elma sirkeli su ile temizledim sürekli sonra doktorum ekze met die bir krem verdi onu kullandım.
Nazo61 Esesen bugun doktr bana akıntı devam ederse suyunda azalır dedi biraz korkuttu beni suyun normal ama dahada fazla olabilrdi dedi 26 haftalık hamileyim ne demek istedi pek anlamadım tahlildr yapmadı direk fitil verdi
Merve526 Bende de mantar var ama benim sorunum su gibi geliyor ve suyum geliyor zannediyorum sizde de mi öyle 😔
Simos44 Merve526 kaşıntısız su gibi akıntı bende de var koku da yanma da yok. Koku aslında normal akıntı kokusu gibi. İki hafta önce kültür yaptırdım bişe çıkmadı ama sizin de sadece sulu akıntı mantar mı çıktı
Esesen Nazo61 benimki de tahlil yapmadı fitil ve krem verdiğinde ama bikemedim ki bir de devlete veya başka doktora git bence su olayını iyi öğren
Merve526 Simos44 bende kültür yaptım bir şey çıkmadı. Aynı bende öyle kaşıntı yok bir şey yok su gibi bacaklarım arasında akıyor bende suyum zannedip doktora gittim . Meğer mantar dedi doktor. Hani tekrarlanıyor diye korkuyorum hep
Simos44 Merve526 ama mantar olsa kültür testinde de çıkması lazım :/ hiç anlamadım artık hayırlısı olsun insan korkuyor. Siz kaç haftalıksınız benim henüz 10
Gulsah7171 busraozcan9 fitil verdi canım bana kaşıntı yoktu sadece sulu akıntı vardı hafif yeşilimsi şu an 36+4üm 2. Fitili kullandım 3 günlük Bi fitil verdi iyi geldi gibi akıntı durdu
Seviltzcn Kızlar hangi sirkeden kullanmak lazım benimde azıcık yanmam oldu doktorabhenüz gitmedim önlemini almak istiyorum şimdiden
Esesen Seviltzcn elma sirkesi canım ama su ile seyrelteceksin bir yemek kaşığı bir buçuk iki bardağa gibi
Ozgekrmn Ben suan 2 saattir ağlıyorum mantar kabardı resmen kızarıklık kasıntı ölüyorum. Kadın Doğumcum ilaç vermedi cildiyeye yönlendirdi!! Çok kötüyüm