MMinee inan herşey okadar kötü olmuyor böyle düşün herşey çok güzel olcak ben 2 gün kendime gelemedim duyduklarımdan sonra ama sonradan ben napıyorum dedim ben iyi olcamki biz iyi olalım 🥰 çok dua ettim çok yalvardım Allah'a sadece kendim için değil bütün riski hamileler için gerçekten çok zor ve can yakıcı gerçekten yaşayamaz bilemez daha doğmadan evlatla sınanıyoruz resmen.
Benim rahim ağzı uzunluğu 13 mm di 3 cm açılmam ve hunileşme vardı bana bu haftalara gelirsin gözüyle bile bakmadılar çünkü hunilişme var bebeğin kesesi sarkmış yani ogün farkedilmese herşey için çok geç olcaktı...
23+3 de oldum acil serklaj şuan 27+5 iz ilk hedefimiz 28 e geldik sayılır çok şükğr ama hep yattım lavoba harici kalkmadım halada öyle
benimde haftalık takibim yapılıyodu ama çok şükür ilk haftaso hariç bi sıkıntım olmadı ağrı kanama gibi doktorumda adet kanaması gibi kanama ve su gelişi olmadığı sürece korkma dedi çok şükğr iyi gittiğimiz için 2 haftaya çıkardık kontrolleri bu bile benim için nasıl bi mutlulık çok şükğr herşey iyi gidiyorki 2 hafta sonra çağırdı diye .
Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Ama gerçekten bunu yaşayan biri olcak biri bana anlatsın biieyler duyayım istiyodum hep oyüzden kendim gibi sanıyorum uzun uzun yazdım farkında olmadan.
dualarımdasınız 🥰🤲🏻