Rabia2019 Kızlarr nohut battaniye alan kullanan var mıı? Özdilekte ve lcwaikikide buldum acaba kaliteleri nasıldır nedir ne değildir 🙏🏻
SemaAsya Rabia2019 En iyisi LCW diye duydum :) hem butiklerdekine göre hafifi hem de yapısı daha güzelmiş.
sevval55 Rabia2019 “en ucuz bebek market” sitesinde beywz pembe mavi rengi var ben aldım 20 tlydi yanlıs hatırlamıyosamm
Rabia2019 SemaSalihh özdilekte de var ama onun da ekrusu yok ben de ekru istiyordum. Acaba lcw da kaliteli midir diye sormak istedim teşekkür ederim ☺️
Ahmer0412 Bende civilden aldım görüntüsü falan çok güzel inşallah kullanım sonrası da memnun kalırım:)
Ahmer0412 Rabia2019 kuzum ben mağazadan aldım siteden bende baktığımda bulamamıştım mağazada da tesadüfen buldum 😊
SemaAsya Çevremde çok fazla bebekli kişi var hepsininde çocuğu birden fazla 😁 onlar hem fikir ben de o yüzden LCW den alacağım.
Esmaaaaaaa sevval55 bu siteden alışveriş yaptınız mı hiç ürünleri nasıl dolandırılma ihtimali var mı ?
Kader5516 Rabia2019 ben lc waikiki den aldım daha kullanmadım ama dokusunu beğendim güzel yumuşak tavsiye ederim
Snglcm Rabia2019 bende Özdilekten aldım daha kullanmadık yıkadım bebeğin eşyalarını herhangi bsy olmadı