Mirayyy77 Gulfem07 benim annem de 4.5 kilo doğurmuş abimi abim 36 yaşında o zamanın şartlarıyla bu zamanın şartları aynı değil riske atılmıyor kolayı varken zorlamak manasız değil mi zaten? 🤗
Mirayyy77 Gulfem07 tabi ki de hem kendi sağlığımı hem de bebeğimin sağlığını riske atmak doğru olmaz 🤗
sevgitekes LinaPrenses peki yirmili haftalarda nasıldı önden mi gidiyodu bizim geride hep dört gün falan
Havvanurerolll LinaPrenses hay maşallah ☺️ Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah sağlıcakla kucağınıza alın🙏🏻
Tubabulat2018 LinaPrenses masaallah canim hiç moralini bozma ultrasondaki kilosuyla birebir doguran yok oyle korkma yani tam belli olmuyor kilosu 3500 du benim arkadasimin kizinin kilosu 2500 dogdu.
Dilekulgtt LinaPrenses masallah nasil besledin oyle 😊😊 benim kiz 38+2 3 kilo suanda banada taktik soyle 😊😊
Brnaebu LinaPrenses evet karpuz yapiyor doğru diyorsunuz ben bi ara surekli aksam yemeklerinde karpuz yedim 1 hafta önden giden bebegim 2 hafta önden gitmeye basladi doktor direk karpuzu cok mu yiyorsun dedi 😂
LinaPrenses Dilekulgtt dgum olsn diye bol hurma yedim 😀karpuzda sguk sguk yedim sicakda bunldkca 1 Hafatada 300gr almis