Aslinur ozlem_yasn03 op dr vedat uluğ ebe vildan yıldırım uluğ ( evliler ) medical park hastanesinde çalişiyordu kendilerine klinik actilar yine ksk girnede yerleri cok yakın hastaneye. Riskli gebelik doktoru cok sakin herşeyi tek tek anlatan bir doktor karşilikli sevinçten ağlayıp kahkaha atabilirsiniz. Eşi vildan güzeller güzeli. Klinik cok eğlenceli öncelikle eğer maddi acidan yormazsa kesinlikle tavsiye ederim muane ücreti 300₺ ayda bir veriyorsunuz ( aslında özel hastaneden daha ucuz çünkü hastaneye 10 günde bir para vermek zorunda kalınılıyor ) kan testlerini ben sağlık ocagında yaptırıyordum kabul ediyor cunku.
ESRAOZ35 ozlem_yasn03 medical park Gülin Okay çok iyi bir doktor. Teyzemle ikimizde ona gidiyoruz. Zekeriya beye de 5 yıl önce diğer teyzem gitmişti ondan da çok memnun kaldı. Ilk 3 dönemde atasaglik hastanesine gitmiştim. Güzel hoş ama yeni doğan ünitesi yokmuş. Allah korusun en ufak sorunda başka yere sevk ediyorlarmış.
Betul3535 ESRAOZ35 merhaba yanlışlık olmasın ata sağlık hastanesinin yeni doğan bakım ünitesi var hatta sitesinde okudum şimdi
Tansulina Iyikilerim merhaba bende 35 haftalığım bu zamana kadar hep özele gittim ama herkes o hastaneyi beğendiğini söylüyor. Gitsem acaba bu saatten sonra beni kabul ederler mi ? Bir bilginiz var mı ?
Serpilsaltikalp ozlem_yasn03 İzmir’de yaşamıyorum. Yakınım ama. Mono sağlık’da can postacı 👍🏻Bir dönem tedavimi yapmıştı. Suan arkadaşımın gebeliğini takip ediyor. İzmir’de yaşasaydım kesin ona giderdim.
emine354761 GuelGltkn nasıl yani akşam saat 10 dan sonra hastaneye gidip yarın için adını mı yazdırıyorsun
ozge88 Kizlar banada yardimci olurmusunuz suan medikalparkta sezaryen dogum ucretleri nedir sadece dogum ama
R_abia ozge88 normal sezeryan aynı fiyat 4400 dü Eylülde zam gelcekmiş perşembe günü gidince konuşup ödemeyi yapmayı düşünüyorum bn şuanki fiyattan
bhs08 Betul3535 evet ata sağlık hastanesinde var yenidoğan ünitesi 3. Basamak ( yani en ağır bebeklerin bile yatabilceği hazırlıkta )
Hardcandy Egepole gidiyorum, memnunum doktorum gulsun hanim, ilgililer,muayene ücreti 80 tl,dogum 3 bin lira sezaryen
Minedemir15 ozlem_yasn03 bn devlet hastanesine gittim çok iyi ve ilgili bi doktordu detaylı bakıyo bilgileri sen sormadan söylüyor hatta hamileyken muayeneden snra kalkamadım elimden tutup kaldırmıştı
Aysmnv35 ozlem_yasn03 ben medikal park Buket sackırana gidiyorum 15 haftalığım cok memnunun benim ikiz hemde 🧿💜 cok anlayışlı ve iyi bi doktor bilgisi konusundada güveniyorum gidebilirsiniz muayene ücreti 200 tl sadece normal şartlarda kan vs tahlilleri saglık ocağından istiyor
Gozdemalgac ozlem_yasn03 bende medicalparka gidiyorum İlkay Topaloğluna. Fazlasıyla memnunum heran ulaşıyorum her konuda beni rahatlatıyor evet diğer özellere göre ücret yüksek kalıyor ama ben çok memnun olduğum için değişmeyi düşünmem sanırım😊