BirVeraAnnesi35 Hsnanr yoo tel nosu var verdi ve rahatsızım şuan whatsapp tan yazıyorım hemen cevap veriyor sezeryan değilse ve diyelim gece 3 te sancılandın ozaman nöbetçi dr doğumunu yaptırıyor
BirVeraAnnesi35 Hsnanr belki gökalp bey vermiyordur canm onu bilmiyorum ama tabiki hamilelikte ne olacağı belli olmuyor benim hiçbir sıkıntım yokken sancım başladı meğerse böbrek taşım varmış aradım gel dedi haftasonuda olsa sağolsn cevap yazıyor ama her doktor vermiyormuş bende duydum
Askkokuluyavrum ozlem_yasn03 Karataş hastanesi Arzu hn ya da Aysel hn can hastanesi Emre bey medical park Volkan bey Tınaztepe Aylin hn ata sağlık Pınar hn Su hospital Ümran hn bu zamana kadar ismini duydugum en en en iyi doktorlar bunlar Eger Çiğli bölge eğitime giderim dersen hepsini tek gecen irfan bey ama randevu yok adama 😬😬😬
GuelGltkn Askkokuluyavrum irfan beye randevu almak istiyosan aksamn 10 dan sonra liste asiliyormus kadin dogum servsiin oraya herkes isim yazdiriyormus sertesi gün icin ondan sabah gittigin zaman sira bulamiyosun
Askkokuluyavrum GuelGltkn bende bu aksam gidip yazsam mi acaba ismimi 🤪 adam sabah 8 de başlıyormuş muayne etmeye yemeğe çıkmıyormuş ya en erken gelip en gec çıkan oymuş çok övüyorlar ne hikmet var bu adamda anlamadim ya
emine354761 GuelGltkn nasıl yani akşam saat 10 dan sonra hastaneye gidip yarın için adını mı yazdırıyorsun
GuelGltkn Askkokuluyavrum evet cok iyi bi doktormus gercekten bende sansa bi mhrs sisteme bakmistim bi bis randevu kalmisti
SeherMert Bende 6 haftalık hamileyim. İzmir bayraklıda bulunan özel Çınarlı hastanesine gidiyorum . Doktorum Onur Aldemir ve çok memnunum. Yakın bir zamanda kanamam oldu direk şahsi telefonunu aradım hemen beni bekletmeden içeriye aldı çok ilgileniyor herşeyi araştıran bir doktor. Zaten Acıbadem’den gelmiş bir doktor. Bende tavsiye üzerine gittim iyi ki gidiyorum diyorum tavsiye ederim 🤗
GuelGltkn Askkokuluyavrum 24 temuzda gidicem bide baska doktordan fikir slmak icin plasenta previa var bende 28 haftaligim özel doktorum daha yukari cikmaz sezeryan olucaksin dedi bide irfan beyle görüsücem devlet hemen sezeryan demiyo cünkü
Ozgemlym Merhaba , ben hayat hastanesi fatih tuncel e gidiyorum ve cok memnunum tlf no su da var whatsapptan nezaman istersem ulaşabiliyorum normal ultrason bile detaylı gibi 15 20 dk bebişi inceliyor ve tek tek anlatıyor 😊 bende keyifle kızımı izliyorum
Essenn ozlem_yasn03 hiç korkma sağlıklı bebek her türlü tutunuyor eğer bi terslik varsa sağlıksız bebek diyor doktorlarda zaten. Benimde ilk gebeliğim Benide korkuttular ilk gebeliklerde düşük oranı çok fazla diyerek ama çok şükür korktuğum gibi olmadı 🙏🏼
Zeyzey20 ozlem_yasn03 Ben ozele gidiyorum yani herkes çok memnun bu doktordan randevuları bile hep 10 gün sonra boş bir dene istersen özel ege sehir mine gül hanım