Melekmlk Ben 10 ay önce spinal sezeryan oldum,şöyle söyleyeyim eğer bi problemininiz yoksa spinal olun derim çünkü hem bebek için daha sağlıklı,ben tam spinali yaparken ağlamaya başladım ta ki ameliyattan çıkana kadar hep yalvardım nolur beni bayıltın diye ama doktorum bayıltırsak bebeği yoğun bakıma alırız diye korkuttu beni iyikide öyle yapmış yoksa bebeğimi ilk görmenin heyecanını tadamazdım anlatılmaz yaşanılır gerçekten,şuan tekrar hamileyim kendi kendime söz verdim asla ağlamicam,çünkü en büyük pişmanlığım buydu,bide ben aldığım pijama takımlarını denemeden yıkayıp hemen hastane çantama koymuştum giydiğimde bana olmamıştı,depend çok işime yaramıştı gerçekten,bide kayısı suyu çok iyi gelmişti,en önemlisi ben çok fazla kafein almadım diye spinalin yan etkisi bana çok olmuştu siz bol bol kahve için sezeryandan sonra ve bitter çikolata yiyin,bide çok fazla yürüyüş yapın çok iyi geliyor,ha bide beni çok korkutmuşlardı sonda çıkarılırken canın yanar yok ilk kalkışta mahvolacaksın çok zor yok gaz sancısı seni bitiricek inanın hiçbiri doğru değil sonda çıkarılırken hiç ama hiç hissetmedim,ilk kalkışta sadece nefesim çok daraldı oda çok normalmiş dik duramıyordum nefes alamıyordum yürürken,ama yürüdükçe geçiyor,gazınız gelirsede utanmayın salın çünkü o gazı çıkarmanız gerekiyor😂