Merveakbulut Merhaba kızlar 36 haftalık hamileyim ve ağda yaptırmak istiyorum ama erken Doğuma sebep olur diye de korkuyorum.Sizlerden bu son haftalarda ağda yaptırıp sorun yaşamayan var mı?
GamzeAltndas Merveakbulut ben yaptırdım canim hic bi sorun olmadı .4gun oldu yaptirali ağdadan sonra doktor kontrolüm vardi onada gittim gayet hersey normal
alinci01 Merveakbulut yaptır canım birşey olmaz.39+5 olduk daha dün hallettik işlerimizi hiçbir sıkıntımız yok☺️ Kendini kasma yeter
zynp1512 Merveakbulut ben 37 ye yakın yaptırdım ve doğumda çok rahat ettim doğum sonrası da tabi :) bence öyle düşünme benim kadar sıkamassın sanırım kendini 😁
melolevo İlk gebeliğimde hep yaptırdım . 39+4 de doğum yaptım. Bende bir sıkıntı olmadı hiç. Kıllarla doğumun ilgisi var mı bilemedim 🤷🏻♀️ 😊
Busraoksz melolevo kıllarla yok lakin insan kendini kasıyor kasınca da vucut dogum a hazırlanıp erken doguma sebep olabiliyor . Alışkınlarda pek sıkıntı oldugu duymadım ama cok kendını kasan canı yananlar ve erken dogum rıskı olanlar ıllaki tedbirli olmak zorunda kalabılıyor 🤷🏻♀️
Merveakbulut Busraoksz bn sürekli yaptırıyordum ama hamile kalınca ilk başlarda düşük tehlikem olduğu için bırakmıştım sonra daha da yaptırmadım şimdi de Doğuma tertemiz gitmek istediğim için fikir almak istedim hepinize teşekkürler kızlar ☺️
Hs20 Ben 36. Haftam bitmek uzere dun yaptırdım hic bi problem yasamadim Allah a sukur kendini asiri kasmazsan bisey olmaz canim
Tekaskeymenaras Bende son ayımda yaptırmıştım bişey olmadı çok şükür hurafe olabilir en iyisi doktora danışın
Aseynaa Ben daha 38+3 ye yaptırdım iki gün önce bişey olmuyor canım kasma kendini yeter bu gidişle 40 da bi daha giderim gibi 😂