Baharberber @Zarife teşekkürler canım bazıları soruyo kaç aylık diye tıkanıyodum çok iyi ve yararlı bir paylaşım oldu 🤗
Ysmn0807 Zarife tesekkür ederim 🙏 düşük tehlikem vardı pazar günü hastanede yattım simdi iyyiz cok sükür yine sordum ozamanda 6 haftalık dedi doktor benim doltor bilemiyomu acaba bileöedim simdi ben 😂😂
Zarife Ysmn0807 rabbim sana bagislasin bebegni bidaha kotu gun gostermesin insallah 🤲🤲 ultrason yaniltir son adete gore takip et cnim dogrusu o
GamzeTurkk Zarife suan yoldayım gidiyorum zamanı var evet ama meraktan catlıyorum umarım doktor bugün bisey der ✋💜
Zarife GamzeTurkk ilk gebelikler oyle oluyo evet benim ikinci bebek plansz bi gebelik supriz oldu oglum 16 aylik 20 haftalik kizima hamileyim bende acikcasi zaman hemen gecmesin istiyorum 🤭🤭 yavas yavas ilerlesin gozum korkuyo
GamzeTurkk Zarife şimdi çıktım hastaneden 40 haftamız dolmuş Salı gününe kadar doğum kendi kendine baslamazsa doktor gel yatışını yapalım suni verelim dedi Salı günü doğuruyorum🙈
Tgcmrt R_abia resmi bu şekilde atmak için ne yapmamız lazım genellikle link e tıklayarak açılıyoda merak ettim