Buharaa Zarife ben bugun 34 +2 günlük oldum 8. Ay bitti 9. Aydan gun almaya mi başladım. Toksa daha yeni 8. Aya mia girdim kafam cok karşıtı 🤔🤔
Zarife PembeKoala evet karisiyo bu hesaplar valla siranlara bakip bakip soyle burdan cnm rica edrim😘😘
Mlkemrecre Ben 29hafta +1 günlük oldum ancak Bu uygulamda 7aylığa girdiğim yazıyordu ...bebeğim bölümünde bilgilendirmede...
Zarife Mlkemrecre kuzum 7inci ayina girdin ama tam 7 aylik olmadin yani doldurmadin 🙂7 ayin icindesin
Oglusannesii Buharaa bende 34+2 yüm bence 8 aylığız sonuçta önümüzde 4 hafta var ne zaman dokuz aylık olacazda doğuracaz sekiz bitti dersek saçma yani tablo gayet güzel bakınca
Tgcmrt R_abia resmi bu şekilde atmak için ne yapmamız lazım genellikle link e tıklayarak açılıyoda merak ettim
Ysmn0807 Bana doktorum 5 haftalık dedi ama bu uygulamada 6+4 diyo doktoruma sordum en net bilgi ultrasonda bakılandır dedi ölçülerin 5 haftalık oldugunu gösteriyo dedi sizde ultrasonda ne dendiyse o sekilde hesap tutun isterseniz ☺️
Zarife Ysmn0807 canim ilk zamanlar adet tarihiyle ultrason hesaplamsi tam tutmuyo ya geri ya ileri cikiyo ama ilerleyen zmaanlarda birebir ayni olcak o yuzden skinti yok yani senin de🙂 bu hesaplar dogru