zgrYilmaz Selam kızlar nasılsınz ya size demoluyor mu hiç ben 9.haftadayım sanki adet olacakmışım gibi belimde ve kasığımda ara ara kasılmalar oluyor ilki düşük olduğu için çok tedirgin ediyor bu durum beni 😬
Emnmntmhmmt zgrYilmaz gayet normal canim bebek büyüdüğü icin rahim genişliyo.endiselenme dinlen bol bol 🙂
Gamzeray zgrYilmaz canım merhaba bende 9 haftalığım benimde ilki düşük oldu ikinciye hamileyim senin gibi bel ve kasık agrın çok oluyor şimdi doktordan geldim herşey normal olduğunu öğrendik şükürler olsun bende senin gibi çok tedirginim ilki düşük olunca insan korkuyor ama içini rahat tut
SemaNurSoy97 zgrYilmaz bendede oldu canım mümkün olduğunca ayaklarını havaya kaldırarak uzan dinlen ağır işler yapma özellikle zorlayıcı hareketlerden kaçın 😊
sebos zgrYilmaz sanırım herkeste oluyo özellikle çok yorulunca çok ağrı oluyor adet olmayı özledim ben ama 😂😂 bebişime kavuşsamda bi an önce eski halime dönsem 😇😇
zgrYilmaz Emnmntmhmmt çok saol canım ya Allah sizlerden razı olsun şu program ilaç gibi geliyor vallahi doktora gitmiş gibi rahatlıyorum 😅İnşallah sağ salim alırız bebişlerimizi koynumuza 🙏💕🤗
deletedmom99 bende 7+5 canmmm gayet normal bendedw oluyo diger bebegmdede aynydi ama onu kaybettm rabbim bunlru kucgmzda sag koysun insallah
zgrYilmaz Gamzeray ohh çok şükür canım ya Allah korusun inşallah meleklerimizi içim rahatladı vallahi inş sağ salim alalım gögsümüze🙏💕😊
zgrYilmaz Elis64canım benim 8 ay sonra oldu ama o 8 ay içinde son iki aya kadar korundum psikolojik olarak istemedim şükür bi sorun olmadı kürtj olmama rağmen çok endişeliydim Allah biliyor ama bin şükür Rabbime 🙏💕
Gamzeray İlkinin kalbi durmuştu kürtaj oldum canım hiç anlamadım kontrolde anlamıştım sadece belirtilerim yok olmuştu normal sandım kürtajdan 1 sene sonra rabbim nasip etti kürtajdan sonra bir sorun oluşmadı
zgrYilmaz SemaNurSoy97 hımm demek normal bi durummuş tamam canım artık hamileliğin tadını çıkarcaz 😊💕🐣
Emnmntmhmmt zgrYilmaz Rabbim cümlemizden razi olsun canim benim evet vallahi cok güzel bi uygulama insani rhatlatiyoi 😊😊hayirlisiyla sag salim alalim bebislerimizi kucagimiza 😊😊
Ruhsuz Emnmntmhmmt Allah yardımcın olsun cnm benım korkum eskı kayıplarım yoksa ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum
zgrYilmaz sebos evet onun da ayrı bi yeri var pis kan temizlenince rahatlıyorum bende 😁Ama önce bebişler sonra o 🙏💕☺🐣
Esesli Aynı soruyu ben soracaktım bugün. Bi ağrım vardı ki adet ağrısı gibi. Ayaklarını kaldırıp uzandım. Hafifledi. Şimdi iyiyim. 7+6 yız bu arada
zgrYilmaz Esesli hadii ya inş ciddi bişey yoktur gaz sancısı da olabilir ama gidersen yaz mutlaka merak ettim şimdi nedeni ne acaba 🙏
Esesli zgrYilmaz gidersem yazarım. Kaynanamlardayız suan. Hastane buraya yakın. Dayanılmayacak kadar bi acı değil ama geçmemesi düşündürdü