Seymaaaaaaaa Mesa33 ilk kizimin adini zeynep duru koydum cok guzrl isim sizde koyunn. Zeynep eskimeyen isimlerden. Duru ise modern isim ilerde kendisi hangisini soyletmek isterse onu kullanir okulda flaan duru denilmesini ister hanii
Mesa33 Seymaaaaaaaa Zeynep Duru ben de çok istiyorum ama amcamın eşinin adı zeynep ve herkes ona Zeynep anne der. Şimdi onun adını koymuş gibi düşünür annemler kayınvalidemler hatta tüm akrabalar. Ve o da bu ismi tatlı tatlı sahiplenir 🤔 Asel Duru nasıl sence canım
Mesa33 Seymaaaaaaaa hafsa da güzel hafsa duru nasıl olur ki duru ismi çok çekiyor beni belki de sadece Duru koyarım. Bu arada 12 haftam yeni bitti doktor kıza benziyor dedi belki de erkektir 🤗
A_S_K Busozg Dilek, Eflal, Efsun, Belemir, Almila, İpek, Gökçen, Umay, Kumsal, Asya, Ayla beğendiğim isimler 🥰 Kızımın adıda Dilek olacak inşallah🙏🏻
Seymaaaaaaaa Mesa33 aseell durudaa cok guzeeel bayildmm. Kiii hakkisinn canimm zeyneep ismi olmaz simdui. Evde deneme yaap ismiylee seslee mesela asel duru geel yemek yee. Asel duru oyun oyna flaan yada hangi ismi dusunuyosaan
Didi6 Busozg internette yazanlar doğru değil ama çoğu zaman canım. Ecrin Kuran'da geçiyor ama Allah'ın hediyesi anlamına gelmiyor. Ecrin ismini önermeyen hocalar da çok. Asel de Cennetteki bal ırmağı değil. Asel sadece bal demek.
Aasibel İpek, Nisa, Buket, Yeliz beğendiğim isimler kızlarımın adı, İpek Nas - Buket Nisa Nas ve Nisa surelerinin adlarını özellikle koydum. 🌹
Nurgizemmm Busozg kizimin adi zümra afra 😊 Zumranefes olucakdi aile baskisindan olmadi suan 1 bucuk yasinda 😊 6 haftalik hamileyim eger kiz olursa bu sefer liyanefes olucak. Liya: sabirli demek Zümra kuranda zimra diye gecer iyi ahlakli guzel cesur yurekli demek Afra : ilk sahabe hanimlardan beyaz toprak demek.
Fatmisko Deletedmom0041 çoğu arapça galiba canım bende bir siteden buldum çok değişik geldi bana isimler farklı isim severseniz diye yazdım😊
Gl07 Ilknur54_ buğlemin anlamı bildiğiniz gibi değil Buğra ile Özlem çiftinin birleşmesi imiş biz çok araştırdık bu ismi ama internette yanlış anlamlar taşıyor hiç görüldüğü gibi değil bn vazgeçtim