Busozg Benim beğendiğim isimler ve anlamları Ecrin : Allah’ın hediyesi Aysel : Cennetteki bal ırmağı Sare : Saf katkısız temiz İbranice de ise prenses demek Hepimize fikir olsun sizde sevdiğiniz isimleri yazar mısınız 🙏🏻🥰
Mesa33 Busozg canım Ecrin ismi biraz tartışmalı bilgin var mı bilmiyorum. Ücret demekmiş arapça. Ecr asıl köküymüş. Aldığı eklere göre ecrin ecran gibi değişiyormuş. Diyanet sıcak bakmıyor diye duymuştum ama kesin bilgi mi bilmiyorum
Fatiheren_61 Busozg Aysel mi Asel mi ?asel diye ırmak yokmuş Kevser ırmağı var . serra berra meva neva sevde hafsa belinay buğlem mihra
Seymaaaaaaaa Mesa33 ilk kizimin adini zeynep duru koydum cok guzrl isim sizde koyunn. Zeynep eskimeyen isimlerden. Duru ise modern isim ilerde kendisi hangisini soyletmek isterse onu kullanir okulda flaan duru denilmesini ister hanii
Busozg Mesa33 tam bilmiyorum aslında kuranda geçiyor diye okumuştum internette o yüzden de hoşuma gitmişti ama bir araştırayım çok teşekkür ederim bilgi için 🙏🏻♥️
Mlkemrecre Ecre koyucaz bizde ödül mükafat anlamını taşıyor kuranda geçiyor isim olarak konulması uygun görülmüş
Gl07 Ilknur54_ buğlemin anlamı bildiğiniz gibi değil Buğra ile Özlem çiftinin birleşmesi imiş biz çok araştırdık bu ismi ama internette yanlış anlamlar taşıyor hiç görüldüğü gibi değil bn vazgeçtim
Deletedmom0041 Özden Sare Nisa Özge Özgü Hümeyra Deniz Defne Azize Derin Melek Neva Benim favorilerim de bunlar 😃
Didi6 Busozg internette yazanlar doğru değil ama çoğu zaman canım. Ecrin Kuran'da geçiyor ama Allah'ın hediyesi anlamına gelmiyor. Ecrin ismini önermeyen hocalar da çok. Asel de Cennetteki bal ırmağı değil. Asel sadece bal demek.
Meryemabf Busozg Aysel değil Asel cennetteki bal ırmağı 😬 kızımın ismi Afra Beren şimdi oğlum olacak eğer kızım olsaydı Asel Vera koyacaktım Asel çok güzel bencee
Fatiheren_61 Meryemabf evet internette öyle yazan siteler var ama cennetteki ırmak isimlerine bakarsanız Asel diye ırmak yok .yine de karar sizin ☺️
Melikeylmz Ilk kizimin adi Erva Naz Şimdi ikinci kizim olacak ona da Asel Mina veya Alya Lina koymayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha güzel:)