Selcen Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 6 haftalık olmuşum bebeği gördük kalbinin attığını da gördük ama ses duymadık çok uzak dan az duyduk küçük olduğunu söyledi haftaya Salı tekrar çağırdı bu durumu yaşayan oldu mu
Ecmelinannesi Selcen normaldir canım hatta benim doktorum dinlettirmedi küçük dedi dinlemek iyi değil dedi bebeğe çok şükür sonradan kalp atışı çok iyi oldu
Fatmalipelit Selcen bende 6.haftamdayken doktor kalp atimlari baslamis sadece ufak dedi sesi duyulmaz dedi bi hafta sonra duyduk sukur kalp atimlarini doktor gordukten sonra korkma zaten :)
melikeyakisikli Ecmelinannesi 15 +2 haftalık hamileyim daha 1 kere duydum kalp atışını oda ikili taramada doktorum kesinlikle dinletmiyor 🙄
Ecmelinannesi Selcen inşallah canım endişelenme sen Allahın izniyle herşey yolunda 🙏 sen sadece duanı eksik etme Rabbim yardım eder
Haticemre21 Benin 5+6 bgn geldm keseyi hâla goremedi doktor suphelenmeye basladm hamile deglmym diye 🤔
gunisigim123 Selcen daha yeniya canm seninde git gide daha iyi duyarsin insallah rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsn insallah ilk gebelikmi?
Selcen melikeyakisikli benim 4. Gebeliğim canım iki kimyasal bir boş gebelik yaşadım biraz ondan dolayı bende istiyorum gerçi bugün gördüm minik kalbini Allah’ım herkese nasip etsin
Selcen gunisigim123 yok canım biz gördük kalbi atıyor şükür sesi çok duyamadık o da daha küçük Salı net duyulur dedi
gunisigim123 Selcen bnimde ilki kimyasaldi ama bu normal saglikli olur insallah beklemedeyiz yarin gitcem iste gecen hafta persembe keseyi gorduk yarinda hem bebek hemde kalp atisi icin gitcem insallh
melikeyakisikli Selcen benimde 1 boş gebeliğim var rabbim kucağını boş çevirmesin canım içini ferah tut 🙏🏻🙏🏻