Oglumabioluyor60 ebrarmom08 en ıyısı o kesınlıkle al bnce onerılmıycek bişy degılki cabuk gecer boyle cok zorlanırsın bebekte emmmez☺️
Nur___ ebrarmom08 Hım ozaman evet öyle yap canım çünkü bebek emdikçe meme boşaldıkça süt salgısı artarmış
Melinarya ebrarmom08 allah bagişlasın inşallah bizde tez vakitte kurtuluruz zamanı geldine ben tahin üstündeki yağdan sürmüştüm ilk çoçuklarda oda çok yumuşatıyor bi dene derim
Littleprince_smother ebrarmom08 maşallah ömürlü oldun rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok güzeldi😍😘♥️🙏🏻
Dorukvedemirinannesi ebrarmom08 gözünaydın canım rabbim anneli babali büyütmeyi nasip etsin inşallah 💐 sezeryan şeklin spinalmi?genelmi tam anlayamadım.
Gulnar44 ebrarmom08 Gozun aydin canim dogurdunda kurtuldun darisi basima insallah hala bekliyorum 40 olduk hala gelen yok
Ladybird06 ebrarmom08 allah analı babalı sağlıkla büyüt meyinasip etsin canım. Göğüs yaraları için awent göğüs kalkanı al ve emzirirken sadece ucunu değil kahverengi kısmı da ver bebişe
Sasah1441 ebrarmom08 güle güle büyüt bebişini darısı bize sağlıkla inşallah 🤲 gümüş kapak aldım ben sende imkanın varsa al ayrıca tahinin üstüne çıkan yağı sür sürekli
ebrarmom08 Sasah1441 durumum varda onermedikleri icin almamistim ama esime soyledim alicak denemekten zarar cikmaz 🙂
Gulchirai ebrarmom08 çok tatlı bir hikaye okudum şu an gülümsettınız Allahım üçünüze sonsuz bır mutlu aile devamını getırsın İnş bebeğinizde hayırlı olsun ♥️🤗 darısı başıma ( hepimize )