Twin_mother2 Sehamehmet bnm ikiz canm bide sezeryan ondan erken olacak yoksa normal doğum olarak 3 Ekim i gösteriyo
Sezen_cnarr Serrameri kilosu ne kadar bende 31 hafta oldum salı günü kontörlüm vardı doktor kilosu ayına göre iyi dedi
Yegino Sehamehmet bende 28+2 deyim dün farklı bi doktora gittim kilosunu falan sordum işte bizim cihaz ölçüm yapmıyo haftasıyla uyumlu 500se 500, 700se 700 dedi afalladım bi şeyde diyemedim çıktım 😂😂 24. Haftada 720 gramdı onu biliyorum
Yprkk Sehamehmet 26. Haftada 36 cm 1100 gr olmuştuk bu hafta 30 hafta olcaz kontrolümüz var bakalım hiç yerinde durmuyo bıdık😍😍
Serrameri @Sezen_cnarr ben en son 28. Haftanın sonunda gitmiştim o zaman 1110 gramdı sonrasını bilmiyorum bi dahaki kontrolümde 32. Haftaya denk geliyo oda ayın 17’sinde o zaman öğrenicem
Sehamehmet Serrameri ben artık 2 haftada bir gitcem siizn neden okadar arayla canım doktordan doktora d3gisiyormu ki
Serrameri @Sehamehmet yok ben 29+4 ken de gitmiştim hastanede kalmıştım sonra haliyle gerek duymadım bi daha gitmeye randevu alırken de doktoruma 17’sine boşluk buldum öyle aldım
Annesininaminesi Sehamehmet evet normal ddi 😁🤷🏼♀️Şimdi 29+1im ve tekmesiyle yerindem oynuyorum resmen😁😁😁
Essenn Sehamehmet 17 temmuzda gidicem bakalım muhtemelen çağrır artık büyüdü ve zorluyor 😓 az önce temizliğim bitti ağrılarım başladı yine yürürken sızlıyor sizde de oluyo mu??
Sehamehmet Essenn bende şimdi bitirdim bende bel ağrısı oluyor oturuyorum zor kalkıyorum eğilip kalkıyorum çok ondan sızlama nerede oluyor canim
Sehamehmet Essenn hımm olabilr canım bende suanlik yok ama ağrılarım oluyor doktor olur dedi dinlendiğinde geçmen ağrı olursa sıkıntıymış