Sidelya Benimminikim sonuna kadar öyle gitsek bari buna razıyım 😂 belim yağlanacak diye korkmuştum sırtım belim aynı kaldı 🥳
Mutlu_E Benimminikim 17+5 çift yumurtalarıma gebeyim 63 le kaldım şuan 65 kiloyum 😅 çokmu almışım acaba 😅🤷🏻♀️
Hulyalp Benimminikim dogu yapali tam 8 gun oluyor. 50 ile hamile kalip tam 80le doguma girdim suan odemlerim cok ama bugun tartilicam bakalim kaci gitmis
Cagladevecioglu 53 le hamile kaldim 66 kiloyum 24 haftam bitmek uzere aslinda bende asiri kilo gorunmuyo karnim baya buyuk cok kasiniyirum kizlar sizde kasiniyomusunuzzzz
Julican Cagladevecioglu 55 kilo ile hamile kaldım. 66 kiloyum. 11 kg aldım haftamız 26+1.pul pul kuruyor karnım ve yattığım taraf hep kaşınıyor sağa yatsam sağ, sol a yatsam sol
Miskokulum Bende 24.haftada 10kg almışım risk var serklajlıyım sürekli yatıyorum . ilk 4ayda hiç kilo almadım hatta verdim son 2aydır aldım .
Cagladevecioglu Julican benimde ayni bide uzun sure ayakta kalinca seninde kasiklarin agriyomu yurutmuyo bazen ya beni
Tgcmrt Benimminikim 29+5 deyiz 13 kilo aldım bacak ağrısından gece uykumdan uyanıyorum 😥😥 acaba varis mi olucak damarlar sanki belirginleşti
Benimminikim Tgcmrt damarların çok belirginse bilemiyorum canım mutlaka doktoruna sor ama bende bacak ağrısı vardı magnezyum eksikliğindenmiş dediğim gibi doktorun bilir😊
Tgcmrt Benimminikim doktoruma sürekli diyorum da hamilelikte olur diyo 🤣 bende magnezyum kalsiyum d vitamini hepsini içiyorum
Benimminikim Tgcmrt O zaman normaldir heralde varis çorabı alıp giyebilirsin eczaneden varisse geçer değilse de giymiş olursun😁😀
Esraesen Fatmalipelit ne oluyor üst üste veya yan yana olunca bende ikiz hamileyim 10 haftalığım şuna ve üst üste bebeklerim bu bi problem mi sizce ?
Julican Cagladevecioglu canım benim şuan rahim ağzı kısalığım var. Ayakta kalmıyorum malesef hep yatıyorum. İlk ciğer geliştirici iğne mizi olduk,25. Haftada, Allah ım 34 lü haftaları da nasip etsin inşallah 🤲🏻🙏🤲🏻