Benimminikim Ben 19 haftalık ikizlerime hamileyim 53 kilo ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum 7 kilo aldım normal mi bana çok fazla geliyor artık kaç kiloyla doğurucaksam😖🤔
Zeydo Benimminikim 15+4 3 kg 😤😤 ama sen yine iyisin zayıf hamile kalmışsın 😂 ben 78 ile kaldım 81 oldum 🙈
Fatmalipelit Benimminikim bende 19 haftaligim canim ikizlerime 76 ile hamile kaldim 73 kiloyum suan ben kilo verdim son 1 aydir yemege basladim ben basta hic yiyemiyodum
Zeydo Benimminikim aminnn kapılardan geçemem diye çok korkuyorum 😂 bide kilo almamıza rağmen kimi bebek zayıf oluyor oda sinir bozucu😂
Aysemlg Benimminikim ama yakınlarım hep kese bebek suları hepsi de var diyo bende öyle kendimi abutuyom😅😅😅
Esraesen Fatmalipelit ne oluyor üst üste veya yan yana olunca bende ikiz hamileyim 10 haftalığım şuna ve üst üste bebeklerim bu bi problem mi sizce ?
Esesen Benimminikim 20+4. 3kilo aldım anlamadığım çat diye bir gğnde bir kg yukarı çıkıyor çok garip hani 100-200 gr şeklinde değil 1 kilo şeklinde
Sidelya 56yla hamile kaldım 20ye kadar 4 kilo almıştım sonra birden ne oldu anlamadım şu an 32 haftalık olduk ve ben 80 kiloyum. Sadece biraz bacaklarım kalınlaştı ve yüzüm şişti onun dışında her yerim aynı nereme yapıştı bu kilolar bilmiyorum 😂😂
Sidelya Benimminikim sonuna kadar öyle gitsek bari buna razıyım 😂 belim yağlanacak diye korkmuştum sırtım belim aynı kaldı 🥳
Muu_1906 Bende merak ediyorum aç karna sabahları 65 kilo ile hamile kaldım. Bi ara ilk 3 ayda j zayıfladım.sonra kilo almaya başladım. Şimdi 69 gösteriyor. Tok karına 72ye kadar çıkıyorum. 19 hafta 1 günlük olduk.