Yesimeliz Efsoo evt cnm bu da cok onemli anliyorum cok tesekkur ederim kafami biraz daha rahat tutucam
Yesimeliz NILGUNAR bende ilk uc ay dusuk tehdidi yasadim bitanem 10 gun siddetli kanamadan hastanede yattim. Bebegimi kaybediyordum nerdeyse. Zaten tup bebek. Cok sukur simdi daha iyiyim ama hala igne vuruluyoruz. Her hafta.
Yesimeliz Nur___ evt bende onu diyorum bitanrm hayatim hep dikkat ederek gecti zaten benim. Hicbizmaan bi ekmek yiyip te incecik olanlardan olamadim 😊
Nur___ Yesimeliz aynen canım bende aynı, 61 le kaldım 65 i geçiyoruz bakalım ve dikkatli etmeme yürüyüşe ragmen
Yesimeliz Sonkaya35 olsun birden büyür sen uzulme nasilsa cikacak. Emin ol bole daha iyi. Bende suan mesela hareketlerim sınırlı deil. Hala egilebiliyorum. Corabimizi giyemicek duruma gelicez hazir ol 😀
Beyzakvrkk Yesimeliz sakın takma bunu kafaya doktorun sorun etiyorsa bence. Çok çok kilolu idim 125 ten 85 düştüm 87 le hamile kaldım 25. Haftama yedi kiloyla girdim. 94 üm şuan başta dört ay tamamen yattım progestan kullandım dört ay boyuncada. Dört ayda dört kilo aldım. Bunların yanı sıra her yedigimi çıkarıyorum geçmedi bulantılarım . Benimde kafama çok takılıyor nasıl alabildim her yedğim çıkmasına ragmen diye. Doktorum relax sorun yok gayet normal ilerliyorsun diyor. Ama yediklerim karnımda kalsaydı diyorumki 15 kiloyu bulmuştum demekki . Benimde en çok gögüslerimde var büyüme abzurt şekilde 🤦🏻♀️
Yesimeliz Beyzakvrkk doktor diyorki cok kotu seyler atlattin. Seni hareketsiz biraktik. Bu haftaya kadar 3*2 tane gunde 600 mg progestan fitil. Haftada 1 pruluton depot devam ettim. Normal diyorlar bole olman. Kabuzligi da hala cozemedim. Asla hicbisi iyi gelmedi. Sıkıntili geciyor ama allahima sukur kizim iyi. 🙌 Allah hepimizin evlatlarini bize bagislasin
Yesimeliz Nur___ kendime yakin gordugum bi gebe arkadasim yok. Kendim hemsireyim. Gebeligim cok kotu basladigi icin heyet raporuna ayrildim. Doktorum calisamicaksin diyor. Arkadas olup sohbet ettigimiz icin mutlu oldum. İyi geldi. Allah evlatlarimizla sinamasin. 🙌😊
Beyzakvrkk Yesimeliz aynen benzer şeyler yaşamışız çok çok zor günler geçirdik 16. Haftama kadar wc harici kalkmadım ona rağmen devam etti lekelenmelerm . ama çok şükür geçti . Yeterki tek sorun kilo olsun bir çırpıda verilir 🤲🏻 Hala hareket kısıtlılığım var böylesinede normal diyorum kilo almak heralde .
Nur___ Yesimeliz maşallah 🧿canm Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin, az kaldı diyebiliyorum artık 😍 6.ayımızdan gün almaya başlayacağız hayırlısı ile 🤲
Nur___ Yesimeliz aa amin canım benim ya, ben daha çalışıyorum zorluyor tabi artık 32yi iple çekiyorum, inşllah bi sağlık sorunun yoktur şimdi, zira benim de çok konuşabildiğim gebe arkadaşım yok hepsi doğurdu 😍
Nur___ Yesimeliz aynen aynen canm daha sadece alt açma örtüsünü aldım pamuklu olanlardan bi set başka bişey de almadım ☺️
Yesimeliz Nur___ Nur___ cok sukur kizim iyi. Tup bebek oldugu icin ilk haftalarda cok siddetli kanamadan hastanede yattim. Onu kaybedicem diye calistigim hastaneyi doktorlarin basina indiriyordum. Dogumhanedeki cigliklarimi hic unutmucam. Biz daha bi iki aydir yuruyus yapabiliyoruz. 🙌🐥🥰 Hep yattim.
Nur___ Yesimeliz olsun canım sağlıkla gelsinler de 🤲inan ki çalışırken Hamile oldugumu bile bilmiyordum yani farkında değildim iki kere kanamam oldu ama çok şükür bi sorun olmadı sonrasında zaten kızımın geleceğini ögrendim 😍🤲 hani bilseydin o ara Hamile oldugunı hemen doktora giderdim