Yarenserkan Ayse1608 4+4 günlük simdi vallahi bende çok heycanliyim sabirsizlaniyorum bildiğin gibi değil 😍 Ama sancim da var adet olucakmisim gibi o yüzden korkuyorum 😫
Ayse1608 Yarenserkan bende de sancı vardı kaç defa tuvalete gittim adet oldum sandım ama olmamışım birde leke gelmişti dedim hamileyim galiba 🙈🤩
CiaoBella Yarenserkan bana doktorum vajinal muayene ve simir testi yaptı daha sonra da düşük riskin yok ilişkiye girebilirsiniz dedi.. ama biz hiç girmedik neden dersen psikolojik yapamadık yani orda bebek var diye odaklanamadık😂🙈 fakat düşük riskin yoksa cinsel ilişki serbest canım son haftalara kadar ..
Busucan Yarenserkan Canım 3500 olmadan karından zaten gözükmüyor. Değer artışın düzgün olmuş bi kac gün sonra git görürsün Allahın izniyle 😊
Yarenserkan Busucan 3 kere gün aşırı tahlil yaptım en son 3138,8 çıkmıştı yanlış hatirlamiyorsam yani pazartesi günü haftaya gidicem inşaAllah Rabbim duysun sesimi kimsenin çabasını boşa cevirmesin inşaAllah ❤
bilges Yarenserkan benım degerım 5200 cıvatındayken kesen gözükmüştü bnc daha erken karından gözukmesı için 5000 6000 olması gerekıyo en az demıştı.
Busucan Yarenserkan Kanaman leken yoksa kullanmana gerek yok canım ama hiç bi zararı yok agrın varsa da içip dinlenebilirsin. Sadece biraz fazla sersemletiyo😴
Kubar Daha cooook erke n sakin sıkma canını ah bende öyle sanmistim benimkide geç gözüktü geç döllenme oluyor üzme kendini hiç hic