Yarenserkan Ben gecen ay ocağın 19 da adet oldum bu ay 17 de olmam gerekiyordu olmadım 15 de kan tahlili yaptırdım 500,98 çıktı adet günümde yaptırdım yani 17'sinde 1388,79 çıktı 2 gün sonra yaptırdım 3138,8 çıktı ama kese gözükmedi sizce sağlıklı gebelik mi?
BesteCanerKutluzolu Yarenserkan değerler düzgün yükselmiş gibi ama eğer vajinal ultrasonla bakmadılarsa görmemeleri çok normal çünkü daha çok yeni
1987gokce Yarenserkan bu kadar kısa sürede kese görmen zor sanırım. Bazen geç döllenme olabiliyor kese için biraz bekle nasip olur zaten..stresten uzak durmanda yarar var. Inşallah beklediğin sonuç çıkar hayırlısı olsun.
Semranurum Yarenserkan kese hemen görünmüyor canım geç döllenme olmuş olabilir alttan muaynede görme ihtimalleri var ama ultrosonda daha belli olmaz
Rukeys Yarenserkan bildiğim kadarıyla kese 5. Haftadan sonra görünüyor hatta benim 6. Haftamda görünmüştü endişelenmeyin 🙏🏼
Yarenserkan Kızlar ben aralıkta düşük yaptım kimyasal gebelikti o yüzden inanın korkuyorum sağlıksız gebelik olur diye sizce değerlerin nasıl iyi mi? Ve dizinde ilk aylarınızda sanciniz oldu mu? hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben şimdilik folic asit kullanıyorum
Bnhr Yarenserkan et canım değerlerin düzgün.. benim 5haftalıktı gözükmemisti kese 7de gittim bidaha ozaman gözükmüstü .. endişelenme hayırlısıyla inş görürsün🙏🏻☺
Bnhr Yarenserkan evet canım 7+ bikac günlüktü tam hatırlayamıyorm dıymustuk.. ama kisiden kisiye değişiyor ablam 8.haftada duymustu mesela.. yumurtlama gününü göre değisiyor sanırım ☺
Ayse1608 Benimde geçen hafta gittiğimde gözükmedi şuan 5+4 üm adetim geçtikten 8 gün sonra göründü canım bende kafama çok takmıştım ama içini ferah tut Allah in izniyle gözükür
CiaoBella Yarenserkan ben de 5haftalıktı devlet hastanesine gittim karından baktı kese yoktu bir hafta sonra özele gittim vajinal baktı çıktı erkendir daha canım bi de karından baktıysa çıkmaz hemen
Yarenserkan CiaoBella Canim bizi daha sorucam hamileliğin ilk haftasında ilişkiye giren oldu mu? giripte sancı olan oldu mu?
CiaoBella Yarenserkan bana doktorum vajinal muayene ve simir testi yaptı daha sonra da düşük riskin yok ilişkiye girebilirsiniz dedi.. ama biz hiç girmedik neden dersen psikolojik yapamadık yani orda bebek var diye odaklanamadık😂🙈 fakat düşük riskin yoksa cinsel ilişki serbest canım son haftalara kadar ..