Yoann Hamilebayan41 https://www.google.com/amp/s/m.sabah.com.tr/bebegimvebiz/bebek/2019/02/26/anne-karnindaki-bebegin-gorme-duyusunun-gelisimi/amp bi oku istersen canım bu ve bunun gibi birçok yazı var internette
Cburc Kişiden kişiye değişiyor benım 21 hafta oldu hala bazen hissederim bazen hiç hissetmem alıştım korkmuyorum daha kasları zayıf 🤗
NihanMine Hamilebayan41 canım ben bugün hissettim 15+4 üm karnımda sanki uykudan uyanmış da geriniyor gibi bişeydi sonrasında sa sanki bir yerde toplanmış gibi bir sertlik oldu elimi üzerinde gezdirince başka bir yana gitti 😂 yani bağırsak hareketi olmadığına kalıbımı basarım 😂
Hamilebayan41 NihanMine bence de ☺️ İnsallah zaman ilerledikçe daha da çok hissedince ayırt edebiliriz ☺️ Cinsiyetini öğrendiniz mi
NihanMine Hamilebayan41 malesef haftaya inşallah doktorum izinde olduğu için erteledik 😂 bu arada ben de izmitte yim
NihanMine Hamilebayan41 bayındırlık Dayım ben deprem evlerinde 😊 postunuz var Kocaeli İzmit liler olarak birsürü arkadaş var oraya da bak istersen 😊 sen neresinden 🙄