NihanMine Hamilebayan41 canım ben bugün hissettim 15+4 üm karnımda sanki uykudan uyanmış da geriniyor gibi bişeydi sonrasında sa sanki bir yerde toplanmış gibi bir sertlik oldu elimi üzerinde gezdirince başka bir yana gitti 😂 yani bağırsak hareketi olmadığına kalıbımı basarım 😂
Ceyda28 Ben 11. Haftadan itibaren hissetmeye başlamıştım şuan 19+6 ve artık içimde biri kazı çalışmaları yapıyor 🤗sen kaç haftalıksın canım
Hamilebayan41 Ceyda28 ben suan 15+ 2 deyim bazen hissediyorum ama tam emin olamıyorum bebek mi diye ☺️
melikeyakisikli 13 haftamda 2 kere karnımın üzerine yatarken çok belli bi şekilde atma gibi seğerme gibi hissettim 15+2 oldum bidaha hissetmedim 😞
Yoann melikeyakisikli benimde öyle olmuştu çok üzülüyordum arkadaşım karnına telefonun ışığını tut yakından dedi o zaman hareket eder dedi gerçekten pıt pıt yapıyor hissediyorsun canım 🤗
Aminem2020 melikeyakisikli bende aynı cnm 12 ve 13 haftalarda seğirme oldu kalp atması gibi. 15+2yiz ama pek bişey hissedemiyorum karnımın içinde biseyler oluyor ama tam olarak ne olduğunu anlayamiyorum
Gizemmali71 Haftadan sonra hissedersin 26. Haftadayım sürekli tekmeliyor dışardan bile belli oluyor artık sabret biraz endişelenme
Yoann yorumcuanneniz bilmiyorum ki canım bir kereden birşey olacağını sanmıyorum ama ben iki kere yaptım pıtpıt yapınca hemen kapattım ışığı 🙈
Yoann Hamilebayan41 bende bilmiyorum canım ama arkadaşım söyledikten sonra YouTube üzerinden fln baktım böyle videolar var bende 2 kere yaptım hissetmediğim ve panik yaptığım için bilemiyorum yani
Yoann Hamilebayan41 https://www.google.com/amp/s/m.sabah.com.tr/bebegimvebiz/bebek/2019/02/26/anne-karnindaki-bebegin-gorme-duyusunun-gelisimi/amp bi oku istersen canım bu ve bunun gibi birçok yazı var internette
Merveyman İlk 17.haftada hissetmiştim oğlumu şimdi 23haftalık olduk maşallah durduğu yerde durmuyor 👶🏼💙😇