Semaaonursnmz Mtbessim anladım ama şöyle düşün bu miniklere sahip olmak in insanlar neler neler yapıyor da olmuyor rabbim bize nasip etmiş boşver kilonu doğumdan sonra gider yavrularımız sağlıklı sağ salim doğsunlarda 😊🙏🏻
Semaaonursnmz Mtbessim benim erken doğum riskim olduğu için biz oğlumuzun tüm odasını kurduk kıyafetleri vs tabi umarım zamanında gelir ama her böyle fiziğimle alakalı üzüldüğümde o odaya girip hayal kuruyorum düşünüyorum çevremde de şahit oldum birde en büyük şahitim kendim bize de olmaz dediler rabbim nasip etti çok şükür 😍
Meriss Nasip olursa 6 aralık doğum . . zaman su gibi akar derler ne ara 20 hafta oldu anlayamadım tabi ama malesef çoğu stres ve üzüntülü geçti , düşündükçe hala geriliyorum kızıyorum ama ne fayda . İnşallah herkesin güzel doğumları olur sonunda
Ebrucin Zade benimde 22 Aralık olucak Rabbim nasip ederse İnşallah 🙏🏻 Sadece öğürtülerim oldu kusmam olmadı şükür 17+4 erkek bebeğimiz olucak inşallah Rabbim hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Melek31 Akademisyenanne bizim de 5 Ocakta bugün 16+4 üz şükür bende de ne bulantı ne kusma olmadı hiç erkek bebek bekliyorum sizinkinin cinsiyeti nedir 🙏💙🌹
Semaaonursnmz Mtbessim amin canım hepimizin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi bu duygudan yoksun bırakmasın
Bgz_123 NurGrlek bebişlerimiizzn dgum günü aynı 21 aralık ayrıyeten bnmde oğluşum olcak hatta ve bnm de 2.5 yaşında ni kızım var negüzel tesadif olmuş böyle🤗
Zade Linesarye iki hafta kadar önce bu yorumu yazmıştım şimdi 16+ 4 günlüğüz şuan kaç kiloyum bilmiyorum :/
Zade Linesarye Ben hiç bir pantalonuma giremiyorum artık sanırım baya aldım bende .. Dr um biraz kızacak gibi ama bakalım 30 nda göreceğiz :)